Toribash
Originally Posted by Trewnek View Post
Da się...

Znaczy nie to, że nie grałem : D Napierdalałem jak dziki w to kiedyś.

Soreu, nie ma co udziwniać. Ja udziwniłem wczoraj i nie spotkało się to ze zbytnią aprobatą.
Niech zostanie jak jest : )

No przecież nie chodzi mi o to, że ciągle, tylko w ogóle, nie sądziłem, że istnieje jakiś nastolatek, który w Heroesa nie grał (chyba, że to jakiś "przyjebaniec", ale przecież Soreu jest aktywnym internautą, więc nie można go określić tym mianem)
Ale pojechałeś... To w co się gra to kwestia gustu... Mam nadzieję, że wszyscy znamy ważną zasadę dotyczącą gustów...
O gustach się nie dyskutuje panowie...
=========================
Z tym przyjebańcem to trochę zbyt mocne określenie, żeby to stwierdzić musisz tego kogoś dobrze znać...
A tutaj to od groma ludzi jest przyjebańcami, bo nie grało w Herosy? :/
=========================
Nie rozumiem, Soreu nie lubi turówek, ale w Toribasha gra...
Last edited by Lunatyk; Oct 27, 2011 at 03:18 PM.
Bo toribash to wyjątek
Ale wiesz co... dopiero teraz się jakby zorientowałem że to turówka teoretyczne - ale i też nie całkiem - w końcu wykonuję ruchy w tym samym czasie co przeciwnik, a nie, że muszę czekać aż on ustawi jointy, i robię to dopiero ja :F

//rozpisałem się trochę...
Tylko trochę - powiedział Trewnek, człowiek rozpiska.

O gustach się nie dyskutuje... Ale rozmawiać można, lubię dzielić się tym z innymi ludźmi. ; p

Tak. A teraz wypierniczać mi z tą rozmową do offtopa, bo to General Discussion.

Do czego to doszło... Żeby Trewnek musiał przypominać o offtopie... xdd
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Grejt, jestem przyjebańcem. Może pogram w najnowszą część, ale niczego nie obiecuje.

Heroes topic is closed.
ToP Leader