Panowie, więc tutaj muszę chyba rozwiać kilka mglistych kwestii dotyczących wątku rerutacyjnego, jak i samej rekrutacji.
Otóż:
1. Wymagam komunikatywnego Angielskiego, żeby nasi klanowicze mogli w miarę możliwości porozumieć się z innymi członkami społeczności zebranej wokół tworu jakim jest Toribash.
2. Zabraniam pisać po polsku, żeby temat był jednolity, co jednocześnie ułatwia przejrzenie jego zawartości, a sam temat jest dużo czytelniejszy i bardziej przejrzysty niż językowa przeplatanka.
3. Nie chcę, żeby ktokolwiek się wypowiadał w temacie, ponieważ mimo wszystko jakaś hierarchia i podział na role w naszym klanie występuje. Oczywiście wszyscy są równi, ale jednak niektórzy mają jakieś obowiązki, które mogą zakłócić ingerencje innych.
4. Wykorzystujcie temat RC comments. Wbrew pozorom też tam zaglądam, a zawarte tam treści (jak oceny i opinie) biorę przy rozpatrywaniu przyjęcia aplikanta.
Zamierzam nieco przebudować proces rekrutacji, właśnie przez te niejasności. Przez święta moje Kochanie będzie poza moim zasięgiem, więc będę miał 100% wolnego czasu. Tylko jeszcze się zastanawiam, czy nie zmonopolizować rekrutacji, właśnie przez to wpieprzanie mi się w zdanie.
Oczywiście nie podważam rzetelności opinii innych, ale proszę was o korzystanie z RC comments.
A co do ShadowSon'a: Napisałem, że złe są zarówno repki, jak i aplikacja. Odpowiedzi jednym słowem, a nawet w takiej formie - z błędami. Dlatego nawet nie raczyłem tych nowych replayów zobaczyć. Poszedł po linii najmniejszego oporu, wklejając bezczelnie jeszcze raz to samo. Jak zobaczę to samo po raz trzeci, dodam go do Blacklist.