Christmas Lottery
Mi to pasuje żeby pisać po angielsku, coś nie coś umieć muszą. Albo jeśli ktoś nie ma w szkole angielskiego to popisać się tym językiem który ma, żeby było uczciwie. Choć w dzisiejszych czasach angielski musi znać każdy chyba. Proponuje też rozwiązanie takie że w rubryczce "coś o sobie(addicional infos czy jakoś tak)" kandydaci mogli po polsku się wypowiedzieć.
Last edited by kolega1010; Apr 9, 2012 at 09:26 PM.
Po głębszym zastanowieniu dla mnie Angielski wymagany na takim poziomie jak teraz powinien zostać. Wypełnienie rubryczek kilkoma słowami i napisanie trzech zdań o sobie to kompletne minimum i nie trzeba wiele wysiłku, by się w nich nie pomylić (zawsze można spytać starsze rodzeństwo czy ch*j wie kogo)
EDIT: Zgadzam się z Kolegą. Coś o sobie mogą po polsku, to może czegoś się o nich dowiemy zamiast czytać jedyne znane przez nich konstrukcje zdań "I like ..." "I'm good at ..." "I'm poorly know english" (lol)
Last edited by Miroke; Apr 9, 2012 at 09:26 PM.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Dokładnie, Miroke. Twoje podejście wydaje mi się najwłaściwsze.

Przeczytałem i dalej się zgadzam.
Last edited by pizdu; Apr 11, 2012 at 02:06 AM.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Przeczytaj edit to może zmienisz zdanie
Dlaczego piszemy o tym w offtopie ? Wydaje mi się że to powinno być GD. A w temacie to uważam że skoro jednak jesteśmy polakami i mamy klan dla polaków to możemy im choć odpuścić te informacje dodatkowe po ang.
Jeśli robi Ci to różnicę, to mogę przenieść te posty do GD, ale jak dla mnie to bez znaczenia
Po prostu tak zauważyłem jak dla mnie to ważna sprawa klanowa, ale offtop na pewno każdy przeczyta, a co do GD pewny nie jestem xd.
Nom, coś się chłopaki za bardzo podniecili tym pomysłem opicia jubiileuszu i robią z GD drugi Offtop. Trzeba z tym skończyć
Originally Posted by kolega1010 View Post
Po prostu tak zauważyłem jak dla mnie to ważna sprawa klanowa, ale offtop na pewno każdy przeczyta, a co do GD pewny nie jestem xd.

a nie na odwrót?
ToP Leader
pijemy? ja mogę. EJ LUDZIE PIJEMY

A co do wymagań - tak, angielski musi być, bo to nie jest gra tylko dla Polaków. A Ci, którzy się burzą na samą myśl, że mają się posługiwać innym językiem niż polski.. nieco przypominają mi podejście chłopów, czyt. kiedyśniejszej ciemnoty. "Mam krowi, parszuki, kabyły i czego odje mnie chcą ci goście że do pracy w mieście się nie nadaje."
Tak. Tak. Coś w tym stylu...
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek