Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Chłopaki, przykro i to mówić, ale wiem, że pisząc ten temat Nobrebt pomyślał też o mnie...
Wiem, ostatnio rzadko jestem na forum, a tym bardziej rzadko gram w Tb...
Wiecie co... Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie pokojowe odejście z klanu...
Pozwólcie oszczędzić mi bólu, i nie piszcie, ze chcecie żebym został... Ja już podjąłem decyzję... I nie zamierzam jej zmieniać...

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

No, wiesz co Skocik... Ja miałem wielkie nadzieje dołączając do tego klanu... :|
Last edited by Lunatyk; Sep 2, 2011 at 04:22 PM.
Skocik i jego ziomy
Cala prawda, Carrack moze potwierdzic.
Wątpie w twoją inteligencję, nawet ja jestem od ciebie mlodszy i bardziej rozgarniety.

Zdecydujcie co z nim zrobicie, zamiescilem nawet polla.
Mam jeszcze 1 pic ale nie chce mi sie zamieszczac
best vlad in plat V Kappa
kat <3
Evil, nie zrozum mnie źle, ale troche mnie zaczyna denerwować to, że mieszasz się w nasze wewnątrz klanowe sprawy. Szczerze mówiąc sram na wasze minecraftowe sprzeczki z góry. Nie do końca rozumiem nawet o co wam z tym TNT chodziło, rozjebał komuś coś czy co? Z tych screenów nawet nie można potwierdzić jego winy- jest słowo vs słowo, a nawet gdybyś mu coś udowodnił to niewiele to dla mnie znaczy. Ja jestem bezsprzecznie za zostaniem Skocika.
Eeee czekaj, czekaj... To oczekujesz, że klan coś zrobi, bo kłócicie się w Minecrafcie tak? Eh, może jestem ślepy, ale to nie jest minecraft tylko TB. Jak go mama na fajkach złapie też ma dostać karę od klanu?

I tak nie bardzo zczajam tą kłótnie...
Scorp, nie kupie ci wiagry.
Mirok: A co do tego, to gdybys widzial zachowanie skotta na serwie, zmienilbys zdanie. A z tym tnt to chodzilo o to ze postawil przed domkiem carracka 2-4 tnt, a przed tym polozyl jeszcze pressure plate, a efekt chyba wiadomy, itemy i caly domek w chuj (i przy okazji bed). Mi chodzi o zachowanie (o slowa, a nie tnt), a nie o sprzeczki.
best vlad in plat V Kappa
kat <3