Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

/invade
<repki dam 14>
Lol Gaziu to, że nie wyszedł Ci filmik nie musi od razu zmuszać do wielkiego doła. Ucz się na błędach aż do skutku. A repki z tego co widziałem to masz bardzo dobre. Powinieneś przyjąć krytykę, którą (nie oszukujmy się) z deka dostałeś, przeanalizować błędy i na następny raz ich nie powtórzyć. Właśnie tak się uczymy brachu I nie bądź już taki smutny, tylko zrób te fajne "xD"
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
"Kurwa jego mać, po coś dzwonił do centrali, mój las wyciął..."

Chuja, niech wszyscy powiedzą, że nie potrafią, a jakoś na dawniejszych viach widziałem dobre replaye w twoim wykonaniu, dziwne?
ToP Leader
Dobra, niech wam będzie teraz rekrutacja w rękach pizda i postaram się za mocno nie wpierdzielać między niego a rekrutów, ale póki nie ma dodane np minimum 50 postów, to pizdu nie ma prawa jej odrzucić ze względu na zbyt małą ilość postów itp. Jak oni mają się trzymać tych reguł to my też powinniśmy
-----------------------
No i stuknęły mi trzy stówki
Last edited by Miroke; Sep 12, 2011 at 07:43 PM.
Z tego co wyczytałem rozumiem że ja też mam testować nowych ?? Jeśli tak to się zgadzam ;P A i Mirok chyba coś Ci się pomylało , napisałeś :"postaram się za mocno wpierdzielać"
No w sumie z tym, że skoro w regułach nie ma nic o ilości postów to nie powinniśmy się przypieprzać to masz rację. Ale raczej wątpie, żebyśmy za każdym razem chętnie prosili o poprawę aplikacji. Jest napisane co i jak, więc tak się robi. A nie potem: "AAaaa to tak, ok już piszę kolejną app". No kurwa...
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
YYy komp jebł i czyściutki dysk a teraz nie potrafie nic zrobić...
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Jak nie wierzycie to nie mi to wisi. Nie mam to nie mam i tyle
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010