Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Post gazia był po pokemonowemu chyba, bo nic nie skapowałem :P (bez obrazy)
Ja się na wojenkę nie piszę, chory jestem >.<'
Niestety wyszło tak że chwilowo jestem bez komputera (spalona płyta główna po nieudanym overcloakingu, liczyłem że uda mi się go podkręcić na tyle by sprostał wymaganiom bf3) i zapewne uszkodziłem kilka innych podzespołów. Obecnie piszę z telefonu w mcdonaldzie. Jak dorwę się do swojego dysku i jakiegoś internetu to wyślę jakieś replaye na clan vid. A na razie traktujcie mnie jako nieaktywnego (mimo że postaram się napisać raz na jakiś czas) bądź usuńcie z klanu.
było to napisać najpierw w "will you be inactive?" czy jakoś tak

I nie sądzę by cię ktoś miał zamiar tak od razu wywalić ;f
Last edited by Soreu; Sep 17, 2011 at 02:39 PM.
Upss srry że to napisałem już usuwam nic nie pamiętam z wczoraj i nie wiem co robiłem:P
-----
A i tłumaczenie :
To kiedy robiły tego clan wara :P
Last edited by Gaziu; Sep 17, 2011 at 02:54 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Oczywiście, że nie mam zamiaru cie wywalić, rozjechany komp to normalka i każdemu sie kiedyś przydarzy. Ok, skoro sprawa całej trójki sie wyjaśniła to zamykam temat
Name (Real/Nick):Krzysztfo / Maslo123
Belt:black belt
Favorite mods:aikido,aikidodojo
Do I have any Art/Video making skills?:no i not have video making skilss becouse i focus on play multiplayer
What can i offer to your clan:
Why I would like to join :i would like join becouse i have rank 23 and i havent clan -.- and becouse it's nice to have a clan
How often do I play toribash? [1-7 days in week]:i play toribash 7 days in week
Something about me (additional infos): i am pollish i training karate. and i learn at school
2 Singleplayer replays:
2 Multiplayer replays:
-----
Name (Real/Nick):Krzysztfo / Maslo123
Belt:black belt
Favorite mods:aikido,aikidodojo
Do I have any Art/Video making skills?:no i not have video making skilss becouse i focus on play multiplayer
What can i offer to your clan:
Why I would like to join :i would like join becouse i have rank 23 and i havent clan -.- and becouse it's nice to have a clan
How often do I play toribash? [1-7 days in week]:i play toribash 7 days in week
Something about me (additional infos): i am pollish i training karate. and i learn at school
2 Singleplayer replays:
2 Multiplayer replays:
Last edited by Maslo123; Sep 18, 2011 at 11:46 AM. Reason: <24 hour edit/bump
NIE
Originally Posted by pizdu View Post
Właśnie o reguły mi chodzi. Każdy powinien mieć jedną szansę. Jeśli ktoś chce dołączyć, to powinien od razu się wykazać, choćby czytając dokładnie pierwszego posta i dostosowując się do niego.

To po pierwsze, a po drugie- grałem z tobą pare razy i w tych paru razach było stanowczo za dużo shoveli. Btw. Weź sie troche za angielski chłopie, też mam 15 lat a jakoś takich banalnych błędów w każdym zdaniu nie strzelam, a na żadne dodatkowe lekcje nie chodzę, ale to taka osobista uwaga, w regułach rekrutacji nie mam nic o znajomości angielskiego
English kurwa?
Only english in this thread?
This is in the rules too - only english.

English.
English.

Also no, one chance man. 0 replays - 0% chance to get in. Goodbye.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek