HTOTM: FUSION
Uh, jebote, zbog pupilarnosti RIFT-a osjecam toliki pritisak da sam se smanjio za 15 cm. Pokrenuo sam lavinu koja ce da me pokopa od non-stop crtanja. Danas cu probat da instaliram metro 2033 pa cu vam reci moje utiske.
Bojane tvoj problem je sto si napravio thread za pricanje o RIFT-u, trebalo je samo da ga pravis i ignorises komentare, fanove itd. To jest ako zelis da ti kontrolises situaciju a ne tvoji fanovi.

Boranijo kako se usudjujes!!

Kada sam bio kod tebe imao si 3-4 replaya koja pocinju sa Nuthug-ovim potezom!!
I 2 koji je sa Evil-ovim potezom!!

Moj replay ne moze da podseca na Nuthug-a zato sto nijedan potez koji sam izveo Nuthug nije izveo u svojim replayma
Sta ti znas!!!
Osim toga ja nemam 2 replaja kao evil vec 3!i imam 3 replaja kao nathagova pocetna poza!I to sto si ti uradio je bilo slicno toj pozi!!!I usudjuem se zato sto sam ja preso na komplikovanije decape na daljinu a ti si jos na startu
http://forum.toribash.com/forumdisplay.php?f=477
Join Dragonz (we're official)^
Nemojte se cuditi za moj nik, solidarisem se sa nasim banovanim kapetanom.
Elem, poceo sam da igram Metro 2033. Nakon instalacije directx-a, physixa i c++ nove edicije, konacno je proradio. Grafika je, iako mracna non-stop jer si u pozemlju Fantasticna! Pogotovo kada izbijes napolje u razruseni grad. Prica je, tipicno za ruse, vrlo konfuzna u pocetku i pomalo naivna. Ti si obecao drugu da ces prenjeti njegovu poruku na kraj svijeta i ti ces to obecanje ispuniti, nije vazno sto do tamo ima milion nacina da pogines. Nije toliko strasna koliko sam mislio mada sta mene moze jos u igrama da uplasi? Pucacina je. Ima nekih stvari gdje zavisi od tebe sta ce se desiti (SPOLIER: Nemojte pokusati da unajmite prostitutku ) ali u sustini je linearna. Zato okruzenje metroa, mutanti, demoni, duhovi, i ostale pojave vade cijelu stvar!
Dobra igra. Ne bas fantasticna do kraja, ali dovoljno dobra da te drzi da je igras svaki dan.
Preporucujem.
Ja sad igram Borderlands pa cu posle Dawn of War 2 Chaos rising.

Jer podseca na Fallout kao sto sam mislio?

Sem price naravno koja je u Fallout mnogo bolja

I nemoj vise da dajes "SPOLIER"

Boranijo prestani da imitiras ljude, svaka slicnost mog replay sa Nuthug-ovim potezima je slucajna.
Last edited by perica; Mar 25, 2010 at 01:09 PM.
Pa nije fallout jer nije rpg. Ovo je cista pucacina, nema level upovanja itd. Ali zamisli call of duty u postnuklearnom dobu uz kasiku halflajfa. Eto na to me najvise podsjeca, na ruski tamni HalfLife.
Ali nekako ima dusu igra jer kad odes na pijacu, pa se ljudi okolo nadvikuju, pricaju, neko svira gitaru, drustvo u cosku pije, odrpanci, vojska... A ti ides okolo i razmisljas da li da da kupim 10 ili 20 filtera za gas masku, ili da kupim novu gas masku jer mi je ova napukla dok sam se rvao s mutantima. Mozda ipak da cuvam za metke i bombe... Zanimljivo, a i prica se komplikuje. Obavezno cu da procitam knjigu kad zavrsim igru.
A ima tu i Thief-a, jer ima dionica gdje samo skidas strazare sa nozem i trudis se da ne stanes na staklo (jer krcne pa te cuju) ili da ne zakacis konzerve na konopu. KO ja, pa me onda pola vojske vijalo kroz tunele, pa nabasasmo na leglo cudovista, ja onda bjezi, a oni ostali da se biju.
Ali ipak odvec linearna igra. Ono, samo da je jedanput predjes i nikad vise.
Last edited by Bojan77; Mar 25, 2010 at 01:20 PM.
I NEED HELP plz help me on top of the forums it say "helo danser we've just released our lucky dip feature -you pay you pay 1$ and you get a random item from our item detabase . click here to get youre item" WHAT SHOUDL I DO