Christmas Lottery
Dałoby się załatwić, ale to kłopotliwe. Zawsze możesz se z mojego konta, jak chcesz to dam ci passy, ale bez przesady : )

BTW Miroke mówił, że tylko ja go nazywałem Mirek.
ToP Leader
Od teraz i ja go będę nazwał Mirek:P
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Shut your fucking mouths idiots or I'll kick you all!!!
-----------------------
Nie sądzę, żeby to było potrzebne, bo już od jutra wracam. Opłaciło się dać se tydzień wolnego bo przeszedłem do etapu wojewódzkiego z bioli i j.rosyjskiego
Wow angielski.
Nie rozumiem angielskiego Mirek. ]:->

Tenar jak zwykle pcha się do bycia modem..... ; >
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Normalne. Muszę mieć wszystko pod kontrolą Zresztą przed śmiercią pizdu byłem pierwszym modem poza liderem, który miał moda z automatu.
Prekursorzy... Ich następcy niechętnie oddają im z powrotem swoje przywilieje. Widać to na kartach historii.

Znaczy nie żebym się jakoś szczególnie sprzeciwiał Twojemu modowaniu, ale mówienie w takim przypadku kto był drugim, a kto trzynastym co-ldr przypomina mi nieco przechwałki dzieciaków w przedszkolu, kto pierwszy zobaczył (albo dotknął, kurwa cośtam zrobił) zabawkę i myśli, że dzięki temu na pewno będzie się nią bawił.

Wszystko jest pod kontrolą, oprócz tego syfu co się narobił w Recruitment Center... Ale co panie poradzisz... Akurat mnie nie było.

Jeżeli tak bardzo chcesz cokolwiek tutaj zmieniać, to weź passy do konta Norberta i pozmieniaj : )
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Originally Posted by Trewnek View Post
Prekursorzy... Ich następcy niechętnie oddają im z powrotem swoje przywilieje. Widać to na kartach historii.

Znaczy nie żebym się jakoś szczególnie sprzeciwiał Twojemu modowaniu, ale mówienie w takim przypadku kto był drugim, a kto trzynastym co-ldr przypomina mi nieco przechwałki dzieciaków w przedszkolu, kto pierwszy zobaczył (albo dotknął, kurwa cośtam zrobił) zabawkę i myśli, że dzięki temu na pewno będzie się nią bawił.

Wszystko jest pod kontrolą, oprócz tego syfu co się narobił w Recruitment Center... Ale co panie poradzisz... Akurat mnie nie było.

Jeżeli tak bardzo chcesz cokolwiek tutaj zmieniać, to weź passy do konta Norberta i pozmieniaj : )

No jakiś chętny ku*wa Nie myśl o mnie źle, ale śmiesznie to zinterpretowałem. Oczywiście mogę podać, Marcinowi ufam.
ToP Leader