Toribash
Chciałbym zlecić wykonanie heada 512. Kolory tylko dwa: gold/hunter. Motyw robotyczno/cybernetyczny, dużo szczegółów. Technika dowolna. Cena nie gra roli. Czekam na propozycje na priv.
Undetto
Odnośnie mojego seta: całość zaczyna się bardzo ładnie prezentować, ale widać, że głowa i reszta są z innej stajni.
Za dużo cieni i kombinowania na głowie, bo przez to widać jeszcze większą różnicę.
Generalnie wszystko idzie w dobrą stronę.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Przez to, że są z innej stajni proponowałem żeby Virus zrobił textury, a potem dredy je po swojemu doszlifował - wszystko wyglądałoby ładnie, i by do siebie pasowało ;p
Tyle, że wtedy musieliby się jakoś podzielić kasą, albo ty byś jakoś inaczej musiał im zapłacić
Virusek, co do nog.
To moglbys zrobic lustrzane odbicie ?
i to co jest tam na lewej nodze z przodu, a na prawej z tylu taki jakby element z tych bandazy ktory wchodzi na texturke, to czy moglbys to wyrownac tak jak cala reszte tych bandazy ?
Ja to już mam ładnie zapłacone, więc niech chłopaki kombinują wedle uznania .
W razie potrzeby i tak dopłacę .
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Virus, można powiedzieć, że pikachu, ale bez tribali. mogę naszkicowac jak to widze mniej wiecej
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
Kuźwa sam bym zrobił nie moja wina, że takie zjebane są textury w tb. Jak chcesz to ty mozesz mi pomoc zrobic seta no problem ;)
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
Bez problemu, tyle, że chwilowo jestem ciut zajęty
Muszę ułożyć sobie plan treningowy, zrobić tapety dla klanu, ogarnąć swój nowy set, znaleźć pracę, i napisać pracę na temat opadów atmosferycznych w Polsce (7 A4)

Ale jak tylko to ogarnę, to chyba własny topic założę