Christmas Lottery
A ja mam taki pomysł by mimo wszystko zmniejszyć ten rank żeby każdy nie miał prawa invita , gdyż niektórzy wychodzą poza swoje kompetencje(Tak turde , o Tobie mówię ) ;]
Zgadzam się, tylko trzeba jeszcze ustalić kto oprócz świętej trójcy ma mieć do tego prawo, ja stawiam na Tenara bo był już Co-Ldr'em i ciebie bo miałeś nim być, reszta będzie zwykłymi fighterami tak jak dotychczas, ale od jakiego ranku można dawać invite?
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
A może lepiej nic nie zabraniać i zostawić jak jest z tym, tylko jak ktoś zrobi coś czego zrobić nie powinien (niepowołane osoby wysyłające zaproszenia do klanu) to wtedy będziemy myśleć .
Ale nie powinno być takich sytuacji, więc wiesz...
A Turde to inna historyjka
Popieram ograniczenia ranków. I Dlaczego wszyscy wpierdalają się w RC? Myślałem, że aplikacje to moja działka, odkąd wróciłem... To że nie piszę, NIE ZNACZY że mnie nie ma. Wiecie, trzeba chyba jeszcze raz ustalić, kto jest od czego. Ja osobiście na razie, z powodu braku czasu (dziewczyna), zadowolę się kontrolą apków. Może któryś z modów wyjebać zbędne posty z RC? Kurwicy dostaję jak widzę taki burdel :/ Szkoda, że sam nie mam tego moda...