Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

ach na to czekalem ^^ "Skocika polubiłem ingame, nie był idiotą, więc nie opierdoliłem go jak burej suki" to jest piekne
evildog
mow za siebie mi sie podoba jak Pizdu (kazales sie tak do siebie swracac) pisze

@up uwarzaj na slownictwo ...

PS: bije bije posty
Last edited by Skocik; Apr 22, 2011 at 10:59 PM.
Spoko, bardzo dobrze, że posty idą. A co do tego Evildog co napisałeś, to mnie nie wkurza. Jego post + twoja reakcja = 2 posty więcej.

Dzisiaj może mój kolega do nas dołączy : )
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
podwladny irca D:
piszesz rz specjanie bez polskich liter!
styl obrazania sie i niesamowicie przegietego sarkazmu to styl azumy
Last edited by Vedius; Apr 22, 2011 at 11:06 PM.
best vlad in plat V Kappa
kat <3
wook a ten kolega jest normalny? no ja nie wiem jakich ty masz kolegow kto wie co sie kryje za tymi czarnymi okularami ^^
Klan jest polski, admini nie, więc na będę się tym przejmował (to tylko kolokwialne środki mające na celu wzmocnienie ekspresji mojej wypowiedzie).
Nie kazałem się tak zwracać do siebie, a jedynie to zasugerowałem.
Wcześniej jest opisana ta zależność: np. zobacz, kto dodał historię klanu, kto ją tłumaczył, kto jest jednym z co-ldr'ów i kto jest podpisany w 1 poście jako jej autor.
Proszę, elementy układanki wskoczyły na właściwe miejsca i okazało się, że pizdu jest zbanowany i nie udziela się w klanie, a szamboo (ta sama osoba zresztą) pracuje na jego konto. Proste?
............
Evil, wydaje mi się, że błędnie uznajesz mnie za plagiatora (nawet nie wiem kim jest ten azuma i nie używam irca).
Originally Posted by Skocik View Post
wook a ten kolega jest normalny? no ja nie wiem jakich ty masz kolegow kto wie co sie kryje za tymi czarnymi okularami ^^

Gra dobrze, jakby był słaby to bym nie mówił o klanie przecież, wiem kogo brać :].
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
ale ja nie napisalem czy jest dobry czy nie tylko czy nie ma narabane kurde po 23 lepiej nic nie pisze bo wasza opinie na moj temat
Jest spoko gościem, pisałem, że wiem kogo brać. To nie jest matematyka, noob do kwadratu.
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
Originally Posted by Miroke View Post
Wpłaciłem Kamilowi kase na klanowe konto tylko jeszcze trzeba ustalić po ile sie składamy.

ok dostalem juz........

Originally Posted by Szamboo View Post
Wook napisał:
Zraził mnie swoim
zachowaniem, a
zachowujesię jak noob,
gra jak noob i do tego
używanasz ukochany
ruch o jakże dumnej
nazwie "shovel".
Jak wszyscy zapewne
zauważyli, jestem raczej
"otwarty" na nowych
graczy, czysą słabi czy
mocni, ale z tym
kolesiem niemożna
wytrzymać. Miałem
zamiar cię namówić na
zgodę, ale po tym co
zobaczyłem jak
najbardziej cię
popieram.
............
Do tego dążyłem cały czas. To nie chodzi o to, żeby po wszystkich jeździć.
Skocika polubiłem ingame, nie był idiotą, więc nie opierdoliłem go jak burej suki. Ja sam jestem otwarty na krytykę i o ile jest szczera, biorę ją na klatę.
Ogólnie działam jak detektor debilizmu, czego najlepszym przykładem jest matematyka.
Nie muszę być 'tym złym' ale gdyby nie było kogoś w roli czarnego charakteru to każdy byłby przyjęty, a klan rozpadłby się (a przynajmniej dłużej trwałaby w miarę sensowna organizacja.
..............
Btw. Nie Szambo, tylko Pizdu, ew. Marcin.
-----
Skocik, kamil w razie czego ogłosi.
Btw. Dziś był zły dzień. Cały czas disconnecty, a stan konta tylko 7k do przodu...
Jutro będzie lepiej.

Pizdu nikt nie mówił że jesteś czrnym charakterem.........
A co do matmy to chyba macie racje nie przyjmujemy go....