Toribash
Spoko, zajmę się postami, ale sądzę, że to troche nie w porządku gdyby aplikacja miała czekać na jakikolwiek odzew przez 3 dni, odpowiedziałem mu bo nie miałem pojęcia kiedy najdzie cie ochota sprawdzenia forum dogłębniej
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Swoją drogą, 3 dni to nie wieczność. Sprawdzam teraz forum, co dzień - dwa. A nie piszę, gdy nie odczuwam takiej potrzeby.
Btw. Mogłbym z powrotem zostać mistrzem zen?
To już raczej pytanie do Norberta, anyway modów w klanie może być tylko trzech i nic (z wyjątkiem Urica ) tego nie zmieni
Uric też nie. Max 3. Zasady to zasady. Dla mnie są święte, więc nie pcham się na moda.
Btw. wydaje mi się, że Trewnek jest ostatnio coś mało aktywny Czy tylko mi się wydaje?
Tenar, normalnie rozpieprzasz system tym pchaniem się do władzy xD

Zena moge ci dać, ale moda się nie da załatwić.

Tenar's EDIT: Nie pcham się do władzy. Zena sam sobie dałem i zmieniłem opis na "Hands of God". Nie potrzebuję przywilejów związanych z władzą (poza organizacyjnymi, o nie mi chodzi). Chcę mieć po prostu wszystko ogarnięte i w miarę możliwości pod kontrolą.

Gościu, take it easy. Ta to tylko wygląda, przecież cie znam : )
Last edited by MrNorbert; Dec 4, 2011 at 04:56 PM. Reason: Tenar - brak chęci reloga po ogarnięciu (z pomocą Miroke) RC.
ToP Leader
^Wystrzegałbym się taki editów, dzielenie kont jest nielegalne, wystarczy jeden report i idzie ban na wszystkie powiązanie.
W tym wypadku norbert, tenar/pizdu, miroke pożegnaliby się ze swoimi acc.
Edit: Also, ładne samowładztwo widzę :|
Może ja też sobie coś nadam? :C
Amber assasin, biaaatch ^^
A co ja kurwa mam do tego?
Idzie ban na powiązane acc, jeden ip check i jesteście w dupie, każdy kto wchodził na oba żegna się z kontem.
Amber assasin, biaaatch ^^