Zaczynając grę w Toribash (jakiś dłuugii czas temu) zdawałem sobie z tego sprawę, że wśród graczy na pewno będą Polacy i polskie klany. Kiedyś nawet na początku mojej 'kariery' w tej grze myślałem, że fajnie by było gościć sie w takim klanie i może polskim, bo tam będzie się najłatwiej dostać (najłatwiej bo można się dogadać po polsku). Dobra gra, odpowiedni belt i masz szanse... Ale wtedy byłem 'noobem' który nie wie co to jest np. shoveler i jest pełen uznania dla graczy, którzy wygrywają pojedynek po 'fantastycznym' wybiciu z aikido gracza poza teren gry..
Teraz mam brown, wiem co to jest shoveler, wiem jak sie gra i jak oceniły mnie pewne osoby z klanu (Waszego klanu) gram dobrze (i też tak sie czuję), ale to co myślałem kiedyś wydaje sie być nieprawdą ;] Bo żeby dostać się do polskiego klanu, musisz być świetny z języka angielskiego (co mnie znaczy, ze nie mozna sie z Wami dogadać... żadna obraza z mojej strony itp.) ;]
Doskonale wiecie jakie było moje przesłanie w tej app i poprzedniej.. Poprzednia napisałem używając tłumacza a tą napisałem sam...
Całą aplikacja jest do kitu, nie rozumiecie jej?
"This I" - no i co sie stało? To jest powód, który w ogóle wszystko niszczy?- bo na to wychodzi. Wiecie o co mi chodziło, aleeee musicie podkreślić to, że jest ten błąd, że nie mógł napisać poprawnie ;] Wcześniej pisaliście, ze znajomość angielskiego nie jest wymagana, ale widzę, że umiejętności gracza itp. rzeczy sie mało liczą, bo jesteśmy w polskim klanie i musimy umieć mówić po angielskuuu!
Ja też nie lubię ludzi, którzy wykładają sie na angolu, ale ja ani w szkole ani w życiu prywatnym nie miałem problemów z nim... Wiadomo, ze człowiek zapomina wiele rzeczy, ale chyba nie skopałem całej app i na pewno ja rozumiecie ;] Napisałem tak i już.
Dobraa przechodzę do rzeczy... Wydaję mi sie, że będzie dla Was lepiej jeżeli sobie podziękuje ;] Jest pewnie dużo chętnych na moje miejsce, a po co ma je zajmować ktoś taki jak ja
Nie będę z nikim dyskutował ;]
Tak na marginesie to fajne z Was chłopaki (tych których miałem okazje poznać w Tori... i może poznam resztę - pewnie jeszcze coś napiszemy ) Thx Trewnek for all
Tenar, Tenar, Tenar, czy ja Ci się kiedyś zwierzałem ? Hmm.. słuchaj nie znamy sie a Ty po kilku zdaniach w pewnym sensie mnie rozpracowałeś. Psycholog z Ciebie będzie jak sie patrzy
Znaczy większość piszesz dobrze (już Cię lubię
). Nie wywyższam sie, piszę jak jest, albo jak mi sie tylko wydaje.
Last edited by Maniek070; Oct 15, 2011 at 10:10 PM.