Toribash
Dlaczego Trewnek mi zmienia posty, czy dlatego, że jestem idiotą? ;/

Może dlatego, że kurwa nie pisze się w recruitment center takich postów ;d
-----
Japierdole to po co kurwa edytujesz moje posty kurwa a nie napisac jak soreu no japierdole

Sam jestes idjota Trewnek -.-
Last edited by gracjandr; Jul 22, 2013 at 03:26 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Imie: Giniu/Piotrek
Pas: obecnie niebieski, zbanowany 3ci dan.
mod: aikido
Art: niet, zero umiejetnosci plastycznych.
profity dla clanu: uwazam, ze jestem calkiem zajebisty.
chce bo: jakos dobrze mi sie kojaza gracze z Topu.
gram: gram jak mam... nie wiem, moze, godzinke dziennie max.
cos o mnie: gram w mlodzierzowym zespole rokowym.
jezyki: polski średnio i angielski przecietnie.
nie mam repleyow zadnych, zainstalowany od nowosci.

Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury.
Giniu.
ja bym sie powaznie zastanowil nad ta kandydatura.
czemu zbanowany?
zajebistosc przynajmniej dla mnie nie jest powodem do przyjecia do klanu?
"mlodzieżowym", "rockowym"

wsyo
Undetto
Aha. Nie wiedzialem, ze ta aplikacja ma byc w stu procentach powazna, wiec napisalem bez wiekszej spinki. Bana dostalem na zawsze za nick. Jesli za bardziej restrykcyjne CV jest wieksza szansa na dostanie sie do tej lozy, to prosze o informacje. Dla mnie to szopka.
Znam cię trochę in-game, i jesteś spoko, poza tym, z racji wieku, nie jesteś kompletnie zjebany (bez obrazy dla wszystkich którzy poczuli się dotknięci)
Tak więc...
1. Popraw aplikację, według wzoru, raczej poważnie... (nawet jeśli to klan wariatów :3)
2. Spróbuj napisać po angielsku (nie myśl nawet o używaniu translatorów...)
3. Przejdź się na jakiś serwer, i dorzuć chociaż 2 replay'e z gry, żeby było widać minimum umiejętności
4. ...I wymyśl inne profity dla klanu...
5. Tak, jest to lekka szopka, nie da się ukryć, ale pozwala wyselekcjonować kompletnych jełopów nie potrafiących czytać prostych zasad (albo osoby które tworzą nowe tematy typu "can I join? :P") ...

//A ty Gracjan sporo ryzykujesz -_-' Nie wiesz jak? to się naucz czytać, "Recruitment Center" to "Centrum Rekrutacji", od zgłaszania nieobecności jest magicznie brzmiący temat "Will you be inactive? " czyli - będę tak miły i Ci przetłumaczę - "Będziesz nieaktywny?"
Last edited by Soreu; Jul 22, 2013 at 07:17 PM.
Name: Giniu/Piotrek
Belt: I have skills of 3rd dan player, but now I have only blue belt.
Mod: Aikido
Arts: Nothing, Im worst painter ever. But I can play on the instruments like drums or guitar.
What can I give for Top: I can fight to die for you! And ofcourse my forum activity is OK.
Why: I want to join because its strict polish clan. My english is not good enough to join another. It was joke! The real reason is... Top is the best clan in toribash. Just.
How often: Im playing 0.5-1 hour by a day.
Me: I love music, drinking et cetera...
Languages: Polish very good and english middling

ripleje wysle jutro czy pojutrze. teraz lece, czolem!
Jak jest w porządku w in-game to elegancko, a repki jak będą to lukniemy jakie minimum prezentujesz...

Soreu nie to, żebym poczuł się dotknięty, ale "z racji wieku, nie jesteś kompletnie zjebany" ?No, ale że co ?