Toribash
Kto uważa, że dubstep "fajnie bańke ryje", ten nie wie czym jest ryjący bańkę nu metal
----------------------
I takie pytanko do pozostałych gimbusów: jak tam poszedł wam egzamin? Bo mi na przykład zajedwabiście- z dwóch części mam 100%, więc niedługo prawdopodobnie będziemy się musieli pożegnać, bo moje szanse na stypendium ogromnie wzrosły
Last edited by Miroke; Jun 23, 2012 at 03:44 AM.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
hoho to szac, ja jaki gimbus młodszy mam egzamin za rok dopiero ale muszę sie pochwalić, stoję ze sztandarem
HAHA Wiedziałem, wiedziałem, że Aleks się odezwie.

Przymusowo.

Ja jako gimbus miałem 130 punktów do liceum/technikum i chuj;)
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
ano również polecam.
dodaję Medal of Honor: Wojna na Pacyfiku, niektórym nie odpowiada, dla mnie świetne, dodatkowo jeszcze Fable, Legion, Transcendence i dużo tytułów, których nie pamiętam. Od dobrych kilku lat nie grywam w nic, prócz Toribasha i jakiś flashy, więc mało gier pamiętam i większość ma swoje lata. I klimat, którego brakuje tym obecnym.
Divinity II Dragon Knight Saga , gothic 1,2 i noc kruka(reszta zjebane jak dla mnie :d), AvP3, Diabolo II, wszystkie S.T.A.L.K.E.R.-y(z modami różnej maści) , Orc Must Die( takie lajtowe na odreagowanie po czymś) no i oczywiście skajrim . Root - MoH dobry jest, Fable też, reszty nie znam ;d.