Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Ha, wysokie ego, dobre. A poza tym ja się nie kłóciłem. Jeśli ty tak, to masz strasznie niską siłę argumentu, co uzasadnia branie wszystkiego do siebie.
EDIT: Póki mi nie wszedłeś w drogę i nic do ciebie nie mam, nie musisz brać serio mojego pogiętego poczucia humoru.
Last edited by Szamboo; Apr 23, 2011 at 12:16 AM.
Originally Posted by Chokaro View Post
Tzn moge grać na starym koncie black belt

było by świetnie..... w takim razie jestem za.......
Pokonanie customa może być przypadkiem. Można też kupić qi do customa.
Taka wygrana o niczym nie świadczy. Masz grać tak, żebyśmy się za ciebie nie wstydzili i być wartościowym człowiekiem.
-----
Ten drugi warunek przede wszystkim
Last edited by Szamboo; Apr 23, 2011 at 12:36 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Kolega i Adamek niedługo powinni wylecieć za absencję. Florcio chyba też został pochwalony na wyrost. Miroke nie rozumie do końca co znaczy być w społeczności klanowej. Nie chodzi o to, by być na tyle aktywnym, aby nie wylecieć, ale żeby się angażować w życie klanu. Jeśli będzie tak dalej, nie będzie dla nich miejsca w oficjalu. Nie potrzebni nam figuranci na liście.
Chokaro, cieszy mnie, że zrozumiałeś mój przekaz.
Chciałbym, żeby wszyscy byli tak aktywni jak nasi rodacy z Redemption, evildog albo dge, którzy udzielają się, pomimo, że do tego klanu nie należą, a go wspierają.
wiesz szambo miroke mi wysłał pm "aktywność"
co do kolegi to bym go nie wyrzucał ...... a adam to może wylecieć bo już wcześniej na niego narzekałeś......
-----
tu mam fajny replay tylko szkoda ze fail.........
Attached Files
epic fail.rpl (54.6 KB, 8 views)
Last edited by kamil303; Apr 23, 2011 at 01:43 AM. Reason: <24 hour edit/bump