Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

A ja sram na skyrima, wczoraj se w biedronce kupiłem X-Blades za dyche i popierdalam w to jak w rasowego Devi May Crya 4
[ToP] Irc Channel
Żeby ograniczyć spam na forum, założyłem kanał irc, zobaczymy czy będziecie w stanie przestawić się na spamowanie tam :>

Link bezpośredni z przeglądarki: http://forum.toribash.com/chat_view.php?channel=top

Dla osób chcących posiadać jakąś moc na kanale, polecam zaopatrzenie się w darmowy program kvirc, pomogę w konfiguracji.

Jedna rada, unikajcie polskich znaków, szczególnie jeżeli korzystacie bezpośrednio z przeglądarki - kodowanie webchata jest inne niż naszych pcetów, co skutkuję krzakami zamiast polskich liter.

Nie zrażajcie się jeżeli nikogo na kanele nie będzie, zminimalizowane okno nikomu nie będzie przeszkadzać a może po chwili ktoś się zjawi. Jeżeli wyrobicie sobie nawyk wchodzenia na irca, będzie to duże ułatwienie we wszystkim np. organizacji wojen, z racji tego że większość klanów ma swoje kanały.

W razie pytań, pisać a najlepiej pytać bezpośrednio na kanale :]
Amber assasin, biaaatch ^^
Originally Posted by kolega1010 View Post
Gier się nie piraci , tylko zbiera kasę , odmawia sobie wszystkiego , byle by zebrać tą kwotę...:>

U ciebie w domu xD

Nie, ogólnie piractwa nie popieram, jeżeli jest jakaś gra, która mi się spodoba i chcę przy niej zostać na dłużej to kupuje. Powiedzmy, że to nielegalne demo x D
San Andreas po 2 rokach piracenia kupiłem [kiedy ukazała się wersja spolszczona, choć spolszczenie na necie jest]. Szkoda ładować kasę w błoto, skoro nie wiem czy mi będzie działać.

Skocik, spolszczenia z innych stron musisz szukac : p
ToP Leader
Można by coś takiego palnąć, ale wtedy przydałoby się zdjęcie i coś jeszcze ciekawego tj. zainteresowania : )
ToP Leader
Dzięki, miło z twojej strony : )

Czasem zerknę z poczucia obowiązku, choć przyznam szczerze, że od szybkiej wymiany informacji spoglądam mile w strone zamulatorskiego GG.
ToP Leader
Wejdź i zostaw na pasku jak na pc siedzisz. Raz na 30 min powiększyć i rzucić okiem czy ktoś czegoś nie chciał to nie problem a porozumieć się można z większą ilością ludzi na raz, szczególnie że napisanie nicku np. PioMen: uruchamia u danej osoby dźwięk ( ping ) :]
Jakby był przykład z góry to może reszta też by się trochę na irca przerzuciła.
Amber assasin, biaaatch ^^
Originally Posted by Foxxey View Post
ja Powas nic do ciebie nie mam ale wszystko to co się dzieje w głowie Turde to nie mój problem on musi sam sobie poradzić se swoim skomplikowanym zapłonem czytania postów.. więc wiedz że ja mam szacunek dla tych ludzi którzy wiedzą co napisać i z sensem ale też wiem że mi też się zdarza pisać takie posty ale co za dużo to nie zdrowo to tyczy się ciebie Turde.

a po 2 Turde już chyba ci pisałem że to nie jest miejsce na takie posty -.-

pochwale się tu tym że dostałem dzisiaj nowe słuchawki

Nic się nie dzieje w mojej głowie, nie wiesz jak było pare lat temu więc nie komentuj, to nasza sprawa.
A sprawy z przeszlosci nigdy nie zgasna, Powas nigdy mnie nie akceptował nawet kiedy chcialem zrobic cos dobrze, robiłem. Dalej nic pomimo starań, also nakłaniał innych z CW do tego aby mnie nie szanowali, dla was byłem nikim pomimo mojego zapłonu i chęci posiadania szacunku. Kilka rzeczy zostalo w mojej pamieci mimo tego ze to tylko internet i glupia gra. Przykro mi taki jestem, ja darzę ludzi szacunkiem i sympatią więc tego samego oczekuję od innych.
Last edited by Turde; Nov 14, 2011 at 06:55 PM.
Originally Posted by Turde View Post
A sprawy z przeszlosci nigdy nie zgasna, Powas nigdy mnie nie akceptował nawet kiedy chcialem zrobic cos dobrze, robiłem.

Le wat.
Nie wiem do czego pijesz, poza tym ciężko zrozumieć tą konstrukcję zdania.

Originally Posted by Turde View Post
Dalej nic pomimo starań, also nakłaniał innych z CW do tego aby mnie nie szanowali, dla was byłem nikim pomimo mojego zapłonu i chęci posiadania szacunku. Kilka rzeczy zostalo w mojej pamieci mimo tego ze to tylko internet i glupia gra. Przykro mi taki jestem, ja darzę ludzi szacunkiem i sympatią więc tego samego oczekuję od innych.

The fuck, co ty masz za problem.
Jakoś nigdy mi nic nie powiedziałeś o swoich 'problemach' ze mną.
Wygląda na to że wymyślasz coś na poczekaniu, co się nawet kupy nie trzyma.
Nie wiem, może boli Cię że Ci powiedziałem ten tydzień temu czy kiedy to było, że po jednym dniu od 'zmiany' ( bo twierdzisz że się zmieniłeś ) i bez znajomości ang do CW Cię raczej nie wezmę. Jakaś zemsta za prawdę?
retired
szczerze ?
mam w chuju CW, tu mi bardzo dobrze.
i co ? teraz niby mi napiszesz że mnie szanowales ?
wiesz jak było, nie udawaj kogoś kim nie jestes.
Last edited by Turde; Nov 14, 2011 at 07:37 PM.