Christmas Lottery
Originally Posted by Lehto View Post
Jeśli go przyjmiecie ja stąd spadam i pierdolę wszystkie kontakty z Wami. Nie dam sobie wejść na głowę. Wątpliwy sposób na sprawdzenie ludzi. Nie łatwiej odnowić kontakty poprzez normalną rozmowę? Turek tym oto sposobem pokazał swoje prawdziwe oblicze (trolling, spam, nachalność, fałszywość, wredność, chamstwo, grubiaństwo, pokemoństwo, agresja, dziecinność). Wystarczy? Dla mnie tak. I niech sobie obiecuje dalej, myślę, że zdajecie sobie sprawę z tego, że to obietnice bez pokrycia? Czy potrzeba nam w klanie kogoś, kto będzie psuł nam opinię? Turek wykazał już dostateczny brak szacunku do Nas i wystarczy. Mamy zgraną ekipę, nie psujmy tego. Z pana powyżej pożytku nie będzie.

Dokładam się
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
wroc sie do mojego 1 posta demonzo.
wy dzieci nie rozumiecie jeszcze gierek psychologicznych.
CENZURA
Druga sprawa jest taka - gdzie ta Twoja gierka psychologiczna? Obrażanie ludzi i frajerzenie na forum to nie zabawa psychologiczna, a zwyczajne trollowanie. Nie wiem za kogo się masz, nie wiem z jakiej kurwa racji uważasz się za lepszego. Zresztą mnie to serdecznie wali. Zachowujesz się jakbyś był wiecznie naćpany. Daj mi adres dziecko, napiszę list do Twojej mamy prosząc ją o zakazanie Ci siedzenia w sieci. Do książek, w domu pomagać, a nie demoralizować się do końca i zgrywać cwaniaka w wirtualnym świecie. Przypominasz mi takie typowe popychadło, które niepowodzenia życiowe odbija sobie obrażając ludzi mających nieco kultury. Proszę, wyjdź i skończ sobie kpić. Robisz sobie obciach. W innym razie po prostu poproszę Norbę, aby zgłosił Twoje posty jako spam. Nie jesteś w klanie, czemu nie widzę żadnego "invade"? Zrozum, nie jesteś już swój, szansę straciłeś. Od początku wyglądałeś mi na kogoś, z kim będą problemy. Już od czasu, kiedy wysłałeś mi parę durnych itemów abym przegrał kilkadziesiąt walk, bo miałeś boostera. Krętacz i cham. Po prostu.
Last edited by MrNorbert; Aug 4, 2012 at 02:04 AM.
TurDE, przestań pisać na naszym forum. Mam wątpliwości, czy ty wiesz co to gierka psychologiczna. Nie wiem, może usłyszałeś w domu, ale nie wiesz co to za termin a go używasz. Twoje zachowanie jest niedopuszczalne, zwłaszcza jeśli zachowujesz się tak w stosunku do innych klanowiczów. Jeśli ty masz być z powrotem w klanie to ja tak samo jak Root i Gaziu, spadam z tąd. Swoją osobą reprezentujesz małego dzieciaka, któremu za grosz kultury, i manier. Myślisz, że jesteś wyższy od nas, nie wiem czy masz złe dzieciństwo, i próbujesz odegrać się na innych w sieci za życie prywatne. Twoje dziecięce zagrywki, takie jak podszywanie się, próba wyłudzenia Tc, było żałosne. Tylko dziecko, które ma coś nie tak z banią tak się zachowuje. Na koniec jeszcze jedno, Następnym razem jak będziesz się chciał kręcić, rób to z głową, a nie myśl chujem.
Norba, nie cenzuruj mnie. Wy chyba sobie w chuja walicie, on cuduje, my z nim się tutaj siłujmy, a nasza droga elita, przywódcy klanu nie są zainteresowani tematem. Ani nikt na gadu nie zapyta co jest grane, ani nic. No bez jaj. Szczerze to ja to walę. Na razie.
Lehto.
-----
bedzie mi cię brakowalo.
Last edited by Demonzo; Aug 4, 2012 at 01:15 PM. Reason: <24 hour edit/bump