Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Adam mi jest obojętny, Miroke mógłby tu coś pisać a nie ograniczać się do niezbędnego minimum. A dlaczego kolega powinien zostać? Przecież pisze tyle samo co Adam, czyli nic.
Jeśli wszystko dalej się tak potoczy, to rozejdziemy się po innych klanach. Nawet nie ma sensu ich opieprzać, bo i tak nie przeczytają. Standardowo, decyzja należy do ciebie, ale nie ma co czekać na ich nawrócenie.
-----
0, druga w nocy, a jak widzę, frekwencja dopisuje.
Last edited by Szamboo; Apr 23, 2011 at 02:06 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Marcin, coś w tym jest, że ponownie muszę się z tobą zgodzić.
Lepiej mało, a solidnie, nie na odwrót.
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
You have to wait for kamil.
Po mojemu jeśli nie udziela się na forum jest nieaktywny. To jest krótka piłka. Ja też często gram, ale czy to przeszkadza w byciu aktywnym w klanie?
Do poniedziałku udzielam wszystkim małej dyspeny, ze względu na przedświąteczne zamieszanie. Ale od wtorku...
-----
Btw. wie ktoś za co Paweł dostał bana?
Last edited by Szamboo; Apr 23, 2011 at 08:33 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Originally Posted by Szamboo View Post
You have to wait for kamil.
Po mojemu jeśli nie udziela się na forum jest nieaktywny. To jest krótka piłka. Ja też często gram, ale czy to przeszkadza w byciu aktywnym w klanie?
Do poniedziałku udzielam wszystkim małej dyspeny, ze względu na przedświąteczne zamieszanie. Ale od wtorku...
-----
Btw. wie ktoś za co Paweł dostał bana?

Zgadzam sie, aktywność na forum powinna być odpowiednia. Skoro w in game może grać, to dlaczego nie może pisać na forum?