Toribash
Podejrzewam, że aby zostać testerem musiałbyś zwiększyć aktywność i wykazać się ponadprzeciętnym skillem, bo do tego trzeba ciut więcej niż dobrych chęci. Pozostałe wyższe rangi są raczej obsadzone i nie zanosi się na to, by któraś z nich się zwolniła (formalnie rzecz biorąc tester też jest zajęty i zostałbyś nim tylko za zgodą kolegi1010, bo nie wiem, czy smutno mu być samotnie w zawodzie, czy raczej przeciwnie )
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Demonzo pobyć trochę z nami się poznać i takie tam. Jak na razie jesteś jednym z naszych najnowszych członków no i musimy się tak jakoś poznać chyba.

No, może pozostali mają inne zdanie.

??
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
ok jesli masz jakieś przeciwskazania do mojego skilla zapraszam do gry..
a tester musi byc dobry w grze a aktywność się pop.
Originally Posted by Demonzo View Post
ok jesli masz jakieś przeciwskazania do mojego skilla zapraszam do gry..
a tester musi byc dobry w grze a aktywność się pop.

Nie bądź taki pewny siebie, to, że nie grałem prawie dwa miech nie znaczy, że jestem tu najsłabszym ogniwem. Który ty w ogóle masz dan?
To, żeby tester był dobry w grze nie jest najważniejsze, liczy się to, żeby potrafił obiektywnie oceniać umiejętności innych, co z tego, że porozpierdalam wszystkich kandydatów na ABD, skoro przez to nie będziemy mieli nowych członków?
---------------
Oczywiście, że się z tobą zgadzam Trew, poznać się trzeba, ja tam dostałem rank-up po trzech albo czterech miesiącach w klanie
Last edited by Miroke; Dec 19, 2011 at 07:54 PM.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Ja też jestem dosyć sporo w tym klanie (co prawda miałem przerwę ale chuj z tym) no i jestem proud co-ldr.

A pizdu to środkowa ręka Boga : >>
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
A mi się wydaje, że tester nie musi być zajebisty (kolega1010 dał mi ostro popalić, przez co nie dałem rady się w walce z nim wykazać), bo jeśli będzie ociekał skillem może zniechęcić kandydatów.

Eee... dawajta na server RotoPL, grać mi się chce!
/jo RotoPL
miroke sprawka jest taka, ze to moje drugie konto na pop. mialem czarny pas a tera mam jakies 15 gier do 1 dana :P
No i co?
Ja mam browna i ponad 200 walk do blacka, a koszę wszystkich jak leci...
najebałem się, sry
Wiesz Root , przecież oceniałem twojego skilla a nie ilość zwycięstw :> Uwierz że ja nie grałem na 100% swoich możliwości , a nie wiem co się działo , ze mną miałeś 1 , może 2 walki ładne a z innymi Ci szło super Stresik ? Demonzo , poczekaj trochę , jesteś dość nowy , also mi jest dobrze na tym stanowisku samemu ( jak ktoś z naszych jest na teście to czasem pozwalam mu zagrać kilka gier ;) ). No to tyle.