Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Sorka, że mnie nie było, aleee real life pilnie wzywał no i chuj bąbki strzelił.

5-2... uuuu : <
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Trew dziś bł revange i wygrałem
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Name (Real/Nick): Łukasz/RootQe
Belt: green
Favorite mods: taekkyon, aikidobigdojo
Do I have any Art/Video making skills?: No, i haven't.
What can i offer to your clan: I can offer some diplomatic skills, fun and my stupid poetry.
Why I would like to join: I would join because this clan looks good and I don't want play alone.
How often do I play toribash? [1-7 days in week]: every day (2 - 4 hours)
Something about me (additional infos): I like cars, rock music, poetry, football, anime. My GG number: 9077116.
2 Singleplayer replays: I have one replay, because i don't play on singleplayer.
2 Multiplayer replays:

Sorry, but my english is... you can see.
Attached Files
cosNaWushu.rpl (44.2 KB, 7 views)
Hmm you are greenbelt, but replays shows that's your alt acc.
What belt you rally have (or had)?
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Originally Posted by Trewnek View Post
Wątek główny w Oblivionie też nie był jakiś wspaniały, ale i tak w TES IV się zagrywałem.

Dlaczego?

Bo miał klimacik i tyle wątków pobocznych, że można było ten najważniejszy po prostu olać. Jestem pewien, że Skyrim też będzie podobny pod tym względem, bo chłopaki z Bethesedy są naprawdę pożądnymi twórcami gier.
I tyle powiem.
Na ten temat.

Pograłem, 3 dzień już.

"Babciu, to jest zajebiste!"

Spodoba Ci się, czas gry wcale nie jest taki krótki, ba, jedyne co robię to questy poboczne i 2 pierwsze zadania Towarzyszy i jest super! : D Bije Obliviona na łeb pod każdym względem, Morrowinda nie pod każdym, ale pod wieloma [choć w wielu do pięt mu nie sięga]. Gram na najniższych ustawieniach, a grafika oczy cieszy i dla mnie jest w zupełności wystarczająca.

Gra Roku 2011 [i być może 2012, jeżeli będą dodatki, lol].
ToP Leader
bog musi byc dobry ze zrobil taki silnik na reala lvle leca wolno bo wolno ale jaka zabawa grafa asz rafi po oczach i ten efekt 4D ^^
Last edited by Skocik; Nov 21, 2011 at 01:18 PM.