Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Tb to akurat taka gra że każdy może wygrać z każdym, czy to przez szczęście, czy pomyłkę. Sztuką jest zrobić to po wielokroć, jak przegrałeś wszystkie walki to :< Anyway, jeżeli nie odpowiada Ci mod, znajdź kogoś kto przetestuję Cię na takim, który lubisz i grywasz.
Amber assasin, biaaatch ^^
hm, myślę, że Ci pokonani raczej świadomi byli, że przegrali zasłużenie.
no dobra, nie wdaję się w dalsze dyskusje.
Wasza decyzja, ja pokornie się jej poddam.
jeśli chcecie mnie dalej sprawdzać zapraszam, łatwo mnie znaleźć na tk servach i betach.
Piszmy może tutaj, bo zaczynamy się po polsku rozpisywać w tamtym 'angielskim' wątku.

Miałem okazję dzisiaj zagrać z RootQe'm i niezależnie od wyników walk, bo nie na to zwracałem uwagę, myślę, że Root ma zdolności do gry. Jak pisał Kolega wcześniej w innym wątku były walki, które można było nazwać dobrymi walkami. Myśle, że jeżeli będzie częściej grał na aikidobd i np. aikido to jest w stanie rozwinąć swoje zdolności, które na pewno posiada : )
Tk to może i fajny mod ale aikidobd to lepszy trening. Jak dobije wystarczającego belta to warto go przetestować raz jeszcze ToPowicze : D
A co najważniejsze jest spoko miło sie z nim gada i zgadzam sie z Maniem on ma ukryte umiejętności takie jak Nunek oni to przyszłe legendy TB
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Dokładnie, ukryte umiejętności : )
Jest coś co mają, ale nie do końca jest to wykorzystane.
Hmm.. Przyszłe legendy TB czemu nie hehe : )
Nie chodzi o belt brachu, jak się polepszysz to cię weźmiemy : ) Legendami mogą być, pewnie, ale tylko jeżeli będą grać i nie przestaną.
ToP Leader
Originally Posted by Skocik View Post
bog musi byc dobry ze zrobil taki silnik na reala lvle leca wolno bo wolno ale jaka zabawa grafa asz rafi po oczach i ten efekt 4D ^^

W Morrowindzie to dopiero była zabawa, pierwsze 3 poziomy wbijałem skacząc jak kretyn po całej Balmorze i wbijając 15 poziomów akrobatyki i atletyki