Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Ja pierdole ale debil -.-
No ragekid.
No kurwa mać.
Zażenowanie, kurwa, zażenowanie. Jeszcze mu pozwoliłem na rewanż...
Nawet jakby prosił, to bym się nie zgodził na ponowne przyjęcie. Mimo tego, że to "stara gwardia" etc. to nie można pozwalać na takie zachowanie! Kurwa! W rzeczywistości przez takiego człowieka można by było do pierdla pójść albo coś >.<

Napisałem trochę dłuższe przeprosiny do tamtych. Jeżeli nie są chujami, przyjmą je i nic nam się nie stanie.

No debil, debil, normalnie idiota....
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Sorry, że się wypowiadałem, no ale tak to funkcjonowało w innych grach. Jeśli jednak rzeczywiście taka akcja może spowodować rozwiązanie klanu, to zmieniam zdanie i uważam, że wyrzutka jest zasłużona. Osobiście miałem okazję pisać z Gaziem w grze i do głowy by mi nie przyszło, że coś takiego odwali.
A jeśli chodzi o Turde, to wiem co odjebał. ;3
Originally Posted by RootQe View Post
Sorry, że się wypowiadałem, no ale tak to funkcjonowało w innych grach. Jeśli jednak rzeczywiście taka akcja może spowodować rozwiązanie klanu, to zmieniam zdanie i uważam, że wyrzutka jest zasłużona. Osobiście miałem okazję pisać z Gaziem w grze i do głowy by mi nie przyszło, że coś takiego odwali.
A jeśli chodzi o Turde, to wiem co odjebał. ;3

Podziel się : D Market? : p Spam??

Nie ma za co przepraszać, wolność słowa. Gazia w sumie znam przez tego neta no i nie bez powodu dałem mu możliwość robienia CW.
ToP Leader
Powiedz RootQ, bo jak patrzę w ban list na te zdjęcia, to jedynie dowodzi, że Turde stworzył serva jousting. -.-

Wjebałeś mi się. ; D
Ja też chcem wiedzieć ; <<<
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek