Toribash
norba, spokojnie ja nie chcę żadnej rangi :P wg mnie możesz mnie dać nawet do nie wiem newbie. ;p tylko się trochę rządzi xd
chcialem tylko pomoc, zrobic cos dla klanu ale okej.
Jesli mozna dasz mi jakis wpis ktory uwazasz ze sie rzadze ?
Ja? Myślę, że tu chodzi o ton wypowiedzi, zbyt pewny siebie? Dunno ;d I rada ode mnie, czasem warto coś przemilczeć, wiem że szczerość chce się przebić przez każdą blokadę, ale na prawdę warto niektóre rzeczy zostawić dla siebie, np.

przyszly grypsy od przyjaznego klanu ze jestes cwaniak z godnosci. czasami warto przyjac krytyke tymbardziej od kogos starszego

To tylko gra i internet.
Last edited by MrNorbert; Aug 22, 2012 at 09:16 PM.
ToP Leader
Norbert wujek zlota rada
Tez bym chcial napierdalac takimi radami ale jestem za slaby :<
-----
A i moze zrobimy jakis event z tymi walkami o rangi?
Last edited by Partis22; Aug 22, 2012 at 09:26 PM. Reason: <24 hour edit/bump
Norba, od teraz bede sie hamowal.
Wlasnie zauwazylem ze nie warto tutaj nikogo upominac a nawet mowic mu o jego bledach.
Takze od teraz bede nieszczerym chujem, bede walil puce ;)
jaki to klan i kto dokładnie? A tu wiek nie ma nic do rzeczy. Za niecałe 2 miesiące kończę 20 lat, więc z wiekiem mi nie wyskakuj. Krytykę przyjmuję jak najbardziej. Ale konstruktywną, a nie taką 'w imię zasad'. Zawsze umiem przyznać się do błędu.
Jestem tu od początku i raczej do mnie za wiele nie poskaczesz. Nie grożę Ci, ale jeśli chcesz tu zostać, to lepiej się zmień. Trochę chociaż. Inaczej nie zagrzejesz tu miejsca.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Marcin, dlaczego straszysz go wywaleniem z klanu ? Proszę Cię. Władza Ci uderzyła do głowy ? Proszę was panowie, zakończcie ten spór.