Toribash
jak popełniłem jakiś błąd, to proszę bardzo. Wal śmiało. Jestem na to otwarty. Bo na błędach zawsze się człowiek uczy.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Koniec klotni dziewczeta jedziemy na herbatke ja stawiam :3
Zaczynajac od tego ze ja to zaczelem zamierzam to zakonczyc
akurat w tym momencie mysle ze Ty nie jestes czlowiekiem ktory przyjmuje do siebie opinie kogos innego.

okej iz ze jestem pewnie starszy, pierwszy wyciagne do Ciebie reke z przeprosinami Pizdu.
Kamilu, jak mogła mi władza dopiero teraz uderzyć do głowy, jeśli mam ją (oczywiście w swoim zakresie) od praktycznie początku? Znasz mnie. Nie toleruję tego, że ktoś chce na siłę być wyżej niż jest. Weźmy na przykład roota. W tym wypadku jest jeszcze gorzej.
ToP Fighter!
Widzisz chlopak czuje skruche i che przeprosic. Jezyk (avatar) tak samo placze
Zakonczmy ten spor powinnismy sie laczyc a nie dzielic Po to stworzony zostal klan zeby pojednac ze soba polskich graczy Pizdu jako osoba wysoko postawiona powwinienies pomagac takim osobom i wyjasniac ich bledy
Bo Ciebie Marcinku dawno nie było na forum i może teraz władza tak Cie siekła ;d. Ja wiem jaki jesteś Ale Kagesan Cię nie zna, i nie zna twego sposobu bycia;).
Nie masz za co mnie przepraszać. Po prostu żyjmy w zgodzie. A jeśli widzisz gdzieś mój błąd, to mówiłem poważnie. Nie krępuj się. O ile faktycznie będzie to mój błąd, to uchylę czoła. Inaczej zignoruję to. Nie ma sensu szukać na siłę problemów tam, gdzie ich nie ma.
ToP Fighter!