Toribash
jebnijcie mnie w mrozonki... do zobaczenia za 2 miechy... no, prawdopodobnie... wytlumacze jak sie zobaczymy znowu... KURWA! wybaczcie...
Uuuh, pewnie szlaban albo jakieś coś poważniejszego.
Szkoda, bardzo dobry z Cb kompan.

Mam nadzieję, że Twoje problemy skończą się szybciej niż przypuszczasz i wrócisz za tydzień albo coś w tym stylu
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Zobaczymy, chwilowo piszę z budy... :F
Ban na kompa za 2tyg nie chodzenia do szkoły >.<'
Długość bana: nieokreślona

//Więc... w tori nie pogram, ale i tak jak się dorwę do kompa, albo jak w szkole mi się uda, to coś tu napiszę
Last edited by Soreu; Oct 27, 2011 at 03:50 PM.
U nas w szkole jest system "punktowy" i pewna kolesiówa nie chodząc przez miesiąc do szkoły załatwiła sobie zachowanie niepoprawne.

Wuteva, życzę powodzenia i wracaj jak najprędzej.
ToP Leader
<INFANTYLNY CZUBEK> Chyba nie ma zachowania niepoprawnego, jest co najwyżej nieodpowiednie i naganne </INFANTYLNY CZUBEK>
Przez ślepotę pracowników TP nie mam neta, i możliwe, że wrócę dopiero za 3-4 tygodnie o ile dłużej się nie pociągnie. Nie żyję w bogatej rodzinie i spłata 352zl tym zaje*anym debilom jest dość wysokim kosztem...

Dacie se radę beze mnie, i tak nie mam większego wpływu i nie ma obecnie sytuacji w których nie mógłbym byc zastapiony przez coldr ; )

Sukcesow zycze, raz na jakis czas postaram sie wejsc na forum.
ToP Leader