Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

To się decyduj brachu, imho ten dział wciąż jest twój, ale podczas twojej nieobecności musi być ktoś na zastępstwo.
ToP Leader
Ok. I am understand. I am too young for this clan [PL] Napiszę nowy ap 23 września. Wtedy mam nadzieję mój wiek nie będzie robił różnicy [/PL]

Nie tyle wiek, ale angielski powinieneś troszkę bardziej ogarniać : )

Edit: W takim razie nie mam szans na załapanie się do waszego clanu
Last edited by kamoski; Jan 6, 2012 at 05:02 AM.
Chciałbym wyjaśnić tutaj spraę Cooksleya, został przyjęty jakoś tak z tydzień temu (plus minus, bo nie chce mi się sprawdzać dokładnie) i od tamtej pory nie napisał ani jednego posta. Co z nim robimy? Rozumiem, że sytuacja klanu jest ustabilizowana i bezkarnie możemy trzymać ludzi w mrożonkach, ale zamrozić coś, czego nawet na oczy nie widzieliśmy to troche dziwne.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Dobra, zamykam ten temat. Jak postanowisz znów odejść to najwyżej założysz nowy
Przepraszam Miroke... ale mam straszny zapierdol w szkole , musiałem się na tym skupić. Teraz już powinienem postować częściej..
No dobra, trzymam cię za słowo
Co do Kamoskiego to nie wiem jakiego ma skilla a le jesli jest bardzo dobry na Abd to bym nie miał zastrzeżeń do wzięcia go chuj z angielskim sami wiecie jaki ja jestem świetny z tym jebanym ang (no ale jesli walczymy z ruskim klanem to wam tłumacze xD)
-----
No ja cookowi mowiłem chyba wczoraj żeby coś napisał no i widze że lookną
Last edited by Gaziu; Jan 6, 2012 at 06:32 AM. Reason: <24 hour edit/bump
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Your choice. Sorry, but your application have been rejected. Your age won't change anything until you'll improve your english. You have no communication skills atm.
-----
PL.
Tak przy okazji, nawet gdybyś dobrze napisał apka, to bym cię odrzucił. Dlaczego? Już wyjaśniam: Wkurwiłeś lwa, jak lew sra. Możecie zrobić wyjątek... powaliłeś mnie tym tekstem. Póki co, to JA (opcjonalnie ktoś z liderów) decyduję, kiedy możemy zrobić wyjątek. Nie ty, nie hampa, nie Bóg, tylko JA. Akurat podrażniłeś czułą strunę. Mój zakres obowiązków i kompetencji to moja prywatna strefa. Druga sprawa, że robiąc wyjątki byłby burdel, a tego nienawidzę. Klan stoczyłby się na dno. Runęłoby to, co z takim wysiłkiem od samego początku pomagałem współtworzyć. Dlatego jestem pierwszym filtrem rekrutacyjnym, dzięki obiektywizmowi i żelaznym zasadom (przynajmniej ja tak myślę).
I o ile nic do Ciebie nie mam, tak w moich oczach będziesz spalony. Co nie zmienía faktu, że zawsze możesz z nami grać, jednak jedynie jako ally.
Last edited by pizdu; Jan 6, 2012 at 09:20 AM. Reason: <24 hour edit/bump
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Kamoski odrzucony. Za niski poziom komunikatywnego angielskiego. I 'możecie zrobić wyjątek'... rozjebało mnie to...
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!