Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Już jestem... Nie mogłem się tak z wami rozstać (choć planowałem po takim nikczemnym wyjebaniu mnie).. Żal mi siebie..
kto chce koronę?
A może kto na nią zasługuje? Zastanówcie się.

Miło się z wami grało, było kilka akcji i w grze i na forum, które zapadły mi w pamięci, chociaż to tylko internet. Miło było was poznać, nawet poprzez same literki i te pieprzone emoty. GG macie, chce ktoś popisać to nie ma problemu. Nie warto się tutaj trzymać, skoro gra nie sprawia już satysfakcji. Wiem, że ktoś lepiej sobie z tym poradzi.

Nie przedłużając już, dzięki za grę i do zobaczenia, choć nie wiem gdzie moglibyśmy się spotkać.

Jak daliście się nabrać, możecie sobie włączyć ricka astleya.

Bez płaczu, będę czuwał z góry. : > Czekam na godnego dziedzica, <smocze dziecięcie??> do 13 piątku. ciao
ToP Leader
Wee! Jestem pierwszą osobą, która wita cię w naszym skromnym klanie
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Co wy sobie kurwa jaja robicie? Trzy tematy pożegnalne w godzine, to chyba lekka przesada, nie?
Norba ty to jak jebniesz joka to nie wyczymama
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Nie no ale daj se siana człowieku, pomyśl troche, ewentualnie zobacz, czy po przerwie dwutygodniowej do nas nie zatęsknisz i wtedy zadecyduj, ja też miałem za czasów IN-EP'u jeden taki kryzys, że prawie odszedłem, ale jestem ci bardzo wdzięczny, że wtedy napisałeś mi mniej więcej to samo
-----------------
No tym wjebanym postem to mnie rozwaliłeś, to to w końcu joke, true, czy sprawdzenie, kto ma takie ego, by ubiegać się o liderstwo?
Last edited by Miroke; Jan 12, 2012 at 05:16 AM.
no no ale ja go namówiłem na gg aby wrócił !!!!!!:
Made by Kolega1010
Roto za dużo wódy xD nawet nie próbuj
Made by Kolega1010