Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Albo jestem jebanym spryciarzo geniuszem i dostanę się do 2 etapu, albo jutro będę miał bana. Trzymajcie kciuki : )
ToP Leader
[ToP] Event - Replay
Bez płaczu, nie chodzi tu o madmany, nic w tym stylu.

Chodzi mi o uderzenie pięścią z wybicia jak to zostało pokazane w 6:54, sam koniec combo. Split mile widziany, ale najważniejsze jest wierne naśladownictwo

Nagroda 5K, replaye można nadsyłać do 1 lutego. Zwycięzcę wyłonię ja i pozostali zen masters na zasadach uargumentowanej demokracji.

Do roboty!
ToP Leader
Wariat... Na tym koncie próbujesz?
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
yup ;]

widzieliście chociaż zadanie?

"Oh yeah.
This was easy actually"

Kuźwa, nie obejdzie się bez konkurencji dalej ; /. Zobaczymy ile osób z tych 170 przejdzie.
Last edited by MrNorbert; Jan 17, 2012 at 04:46 AM.
ToP Leader
Przeszła jakoś tak 1/5 Jak ty na to do jasnej cholery wpadłeś? Czytujesz wieczorami Biblię po Angielsku
Było proste jak ktoś kiedyś Kod Da Vinci przeczytał albo sięgnął do wiki jak działa kryptex.
retired
Nie powas, słuchałem o szyfrach uważnie na wykładzie. Tutaj zastosowano szyfr cezara. Jestem jednym z 30 szczęśliwców: D

Czekam ze strachem na next zadanie : D
ToP Leader
Książki Dana Browna czytałem nie raz i nie dwa, a jakoś proste mi się to nie wydaje. Poza tym co ma znajomość działania kryptexu do tego zadania? Każdy kretyn zorientowałby się na czym to polega, a przeszła przecież tylko 1/5 uczestników
------------
30 szczęśliwców? Ja tam naliczyłem 35