Toribash
elo jescze raz sorka za moja nieobecność Robercie.. miałem do was napisac żebyscie mnie wzieli do inactive or frozen musiałem zrobić sobie przerwe w toribashu ponieważ w moim zyciu pojawiła się moja druga półówka i nie miałem zbytnio czasu żeby zagrać lub wejść na forum, a pozatym w szkole od chuja nauki i poprostu na kompie nie siedziałem od 2 miechów... nawet teraz pisząc ten zjebany post wszedłem w neta bo musze prace domową zrobić...:P

Jeśli możesz to prosiłbym żebyś mnie przyjął z powrotem do klanu za jakiś miesiać powinienem znaleźć troche czasu chociaż na forum..
Originally Posted by Demonzo View Post
Robercie..

Gonna cry : <

Popsułeś mi humor.

Jak już wrócisz na dobre to wtedy Cię przyjmę : )
ToP Leader
Ej co myślicie o założeniu ToP market to będzie polegało na tym ze my będziemy sprzedawaĆ i kupowaĆ itemy od siebię.
marcin51: pobędzie z dwa dni i nikt nie będzie nic kupował ani sprzedawał, oficjalny market jest lepsiejszy
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Originally Posted by Demonzo View Post
elo jescze raz sorka za moja nieobecność Robercie.. miałem do was napisac żebyscie mnie wzieli do inactive or frozen musiałem zrobić sobie przerwe w toribashu ponieważ w moim zyciu pojawiła się moja druga półówka i nie miałem zbytnio czasu żeby zagrać lub wejść na forum, a pozatym w szkole od chuja nauki i poprostu na kompie nie siedziałem od 2 miechów... nawet teraz pisząc ten zjebany post wszedłem w neta bo musze prace domową zrobić...:P

Jeśli możesz to prosiłbym żebyś mnie przyjął z powrotem do klanu za jakiś miesiać powinienem znaleźć troche czasu chociaż na forum..

A wszystkiemu jak zwykle winne kobiety i żółte koparki...
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
wracam do tb już dzisiaj pogram troszke wiec na dobry poczatek mozemy zalozyc serwer i pograc chwilke razem a ty "miroke" mozesz juz grac ?
-----
prosze o dodanie mnie do klanu..
Last edited by Demonzo; Feb 18, 2012 at 03:40 PM. Reason: <24 hour edit/bump