Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Pewnie, że nie, prawo mówi, że można wykonać jedną kopię zapasową i na niej grać, żeby nie niszczyć płyty
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
Ponoć to gówno może nie przejść, bo łamałoby konstytucję. Chyba, że przestaną układać prawo pod konstytucję, a zamiast tego konstytucję pod prawo, wejdź na kanał BrzydkiBurak na YT i posłuchaj alogu o nazwie ACTA SRAKTA, gość ma sporo racji, choć może się go troche nieprzyjemnie słuchać z takim basem. Ja mam podobny, ale nie aż taki
: >

Ubisoft = impossible : D

Za niedługo do ich gier bedziesz musiał przypisać swój pesel i żeby się uruchomiło, nastąpi konieczność skanu tęczówki i linii papilarnych..
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
Ech, ten mój kochany internet... 3 strony nie chcą się wczytać wgl.. więc jak narazie 2 , potem edita dam najwyżej..
Zapraszam na kanał AdrianvonZiegler, (prawie)każdy znajdzie tam coś dla siebie, to tylko malutka próbka jego zajebistości... coś pięknego
No chyba se jaja robisz, że nie możesz złamać zabezpieczeń Settlersów III, ja miałem problemy z Heroesem VI, ale bez przesady... Toć nawet zwykły GameJack 4 nie miał z tym u mnie problemów
Nie, to odskocznia od tematu. Nagrać płytkę nie problem [no, może tylko taki, iż napęd rozwalony], chodziło mi o to, że wkrótce niemożliwe będzie wypalenie kopii na płycie : >
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
No jeśli nasz ukochany rząd pierdolnie znów taką gafę jak z podpisaniem ACTA, to na pewno