Christmas Lottery
Originally Posted by Demonzo View Post
wracam do tb już dzisiaj pogram troszke wiec na dobry poczatek mozemy zalozyc serwer i pograc chwilke razem a ty "miroke" mozesz juz grac ?
-----
prosze o dodanie mnie do klanu..

Niestety dalej nie mam takiej możliwości :C A właściwie to dlaczego napisałeś mój nick w cudzysłowiu?
------------------------
Nie odpowiadam za rekrutację i mamy drobne problemy z tymi powrotami, więc póki co nie przychylę się do twojej prośby
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
bo nie pamietałem twego imienia zaraz sprawdzę. Jakie problemy.. ? pozatym Norbert mówił że jak wróce to mnie przyjmie
-----
Paweł
Last edited by Demonzo; Feb 18, 2012 at 04:38 PM. Reason: <24 hour edit/bump
taaa... Demonzo, Demonzo, coś mi to mówi. był tu chyba taki Demonzo, w zeszłym roku bodajże. ;d
co wy chcecie przeprosiłem za to, ze nie powiedziałem o nieaktywności a ey mi już nie ufacie... a na takim fundamencie to zbudujesz szałas... :/
-----
i był wyższy rankiem od ciebie RootQe... i lepszy na taekkyon
Last edited by Demonzo; Feb 18, 2012 at 09:01 PM. Reason: <24 hour edit/bump
chcesz się sprzeczać? przede wszystkim to co napisałem było w formie żartu, ale widocznie źle to odczytałeś (tak jak post Norby zresztą), czy byłeś lepszy w taekkyonie bym polemizował, w każdym razie dopóki się nie złapiemy nie ma co domniemywać. rank - hm... o ile pamięć mnie nie myli rzeczywiście ranking miałeś nieco lepszy.
Ja mam podobno 354, ale co ważniejsze niedługo uda mi się dobić do 1.00 post per day
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...