Haj. Z tejże racji, że czuję się kompetentny to testowania ludzi test wykonałem i oto przedstawiam raport:
Pierwszy plus jest taki, że aplikantowi zależy na dołączeniu do nas, bo sam znalazł mnie ingame.
Teraz odnośnie przebiegu testu:
Postawiłem na następujący schemat: raz ja wybieram moda, a raz Juzeror, gramy po dwie walki na modzie. Na początek zaproponowałem aikido - aplikant przegrał dwie walki, nie pokazał niczego szczególnego, aczkolwiek tragedii również nie było. Następnie trwała przeplatanka proponowanych przez niego różnych wariacji na temat joustingu (co dla mnie oznacza minus, gdyż bardziej istotne są mody mające znaczenie w czasie turniejów klanowych i clan warów: aikido, abd, tk, lenshu, wushu etc.) oraz wybieranych przeze mnie najpopularniejszych modów o grawitacji -30.00. Juzeror na wspomnianych modach joustingowych radził sobie zupełnie dobrze, wygrywając zresztą większość tych walk. Natomiast w przypadku lenshu, czy rk-mma widać wyraźnie brak doświadczenia i nieumiejętność wykonywania comebacków, co jest w mojej opinii dosyć zaskakujące, zwłaszcza, że aplikant posiada 5th dan. Ogółem cały test zakończył się wynikiem 12-11 dla Juzerora, jednakże czasami dawałem mu nieco fory. Jeśli chodzi o zdolności bojowe w najistotniejszych modach, to są one nie najwyższych lotów, na dodatek aplikantowi zdarza się stosować np. kicklifty. Jednak to wszystko jest do poprawki, zresztą padła również z jego strony prośba o treningi, więc jesteśmy na dobrej drodze.
Co do osobowości Juzerora, to nie zauważyłem u niego żadnej dyskwalifikującej cechy.
Podsumowując, jako gracz jest w miarę, jako osoba jest w porządku. Teraz czekam na opinie reszty osób, ja jestem na tak.
A, no i Juzeror ma protekcję od Ichigio.