Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

wow, niezły spam tu tworzycie, na waszym miejscu jednak bym poszedł za radą aleksa i zaczął używać irca.
http://forum.toribash.com/chat_view....annel=%23IN-EP
koleś wam nawet kanał stworzył, po admina jednak musielibyście się do niego zgłosić.
i szczerze powiedziawszy musicie dłużej podyskutować nad nowymi jeśli nie chcecie tego spieprzyć, Powas już gdzieś wcześniej to powiedział że jeden kretyn może spieprzyć reputacje całego klanu więc trochę krytyki Pizdu co do nowych nie jest takie złe.
Last edited by Scorpio; Apr 23, 2011 at 08:42 PM.
Wiem, wytykam błędy i brak umiejętności, bo inni są zbyt pozytywnie nastawieni. Zresztą wydaje mi się, że napisałem to wcześniej od powasa. Jako 'ten zły' staram się nie dopuścić do przyjmowania tych, którzy chcą tylko być w klanie, a wybierają nas, bo np. Nie znają angielskiego (takim też mówię nie).
I dzięki, że zwróciłeś się do mnie używając mojego PRAWDZIWEGO nicka.
EDIT: A porządna dawka zdrowej głupoty, wywołuje u mnie takie 'wewnętrzne fuj'.
I wszyscy się już chyba przyzwyczaili, że jeśli nie mam nic przeciwko to zawodnik jest przyjmowany. Jeśli kogoś nie znam, zdaję się na kamila i wooka, chyba, że jestem w stanie ocenić kogoś na podstawie postów, wtedy najpierw krytyka, potem pochwały (jeśli jest za co). Ale jak wszyscy pewnie zauważyli, nigdy nie komentuję lub krytykuję bez zdania racji.
Last edited by Szamboo; Apr 23, 2011 at 09:03 PM.
LUDZIE LUDZISKA MAMY WLASNEGO IRCA NIE PISZCIE JUZ TUTAJ GLUPICH POSTOW TAK JAK JA ^^ BO BEDZIE WPIER*** OD DRESOW (-(-(-_-)-)-) napisalem to duzym drukiem zeby widzieli ci co nie czytaja calych wypowiedzi
Last edited by Skocik; Apr 23, 2011 at 09:03 PM.
Bez bulwersji Ja czytam wszystko i odpowiadam tutaj, bo tutaj posta napisałeś. Trzeba na pierwszej stronie dać linka.
WHOOOOOOOOOOOOOOOO
Ja do forum używam tela, pewnie dlatego, że jestem leniwy. Do irka musiałbym siadać do kompa, a nie chce mi się. Przy kompie tylko gg i nabijanie tc's, więc ja na irku nie mam zamiaru siedzieć.
za szybko tu u nas posty idą musze jeszcze jakis nowy set zrobic bo w sklepie mi sie kończą xD
- Don't wake up the fallen. -
Pizdu, bez przesady, przy IRC´u nie trzeba siedzieć cały czas, wystarczy włączyć przeglądarke, zostawić włączoną, a jak ktoś będzie coś chciał, highlightnie - tzn wpisze twój nick i zostaniesz w jakiś sposób (w webchacie jest to krótki dźwięk, w Kvircu wyskakuje komunikat) poinformowany.
A więc ja wam założyłem IRC´a i po adminy/opy/halfopy zgłaszać się do mnie, ale pierw musicie swoje nicki porejestrować (/msg nickserv register haslo, później żeby się zalogować /msg nickserv identify hasło, na końcu /msg CHANSERV op). Cała filozofia, jak zaczniecie korzystać, ujrzycie plusy