According to 'worse time' as you said: you're wrong. We aren't as active as some time ago, but we don't need any guy to keep us alive. We aren't clan since yesterday. We'll survive in any case you can imagine. Friendship make us immortal. Your opinion about us is kinda incorrect.
This time i don't care about replays and your skill. Only if you'll try to be better and better, you have a chance to join us. Find your own way to do that.
The last, but not least important thing:
Always care about a clan reputation. if you'll won't, you're be punished.
I'm giving you change. If you will make any thing that i don't agree with (just be fair), or you will show anywhere your immature (or just stupid) behavior, you'll be kicked instanly. Keep that in mind.
//Witam na pokładzie i mam nadzieję, że wszystko jest jasne. Nie jestem tyranem, ale dopóki do kogoś się nie przekonam, będzie pod lupą. Mieliśmy ciut buraków, przez których cały klan miał problemy. Jestem tu od początku istnienia nieoficjala i lepiej mi nie podpadać
.
Uprzedzam, że jeśli podpadniesz, to też dla nas przepadniesz. A jeśli będziesz dobrym klanowiczem, którego da się lubić, to lubiany będziesz i nikt kamieniem w Ciebie nie rzuci.
To chyba tyle tytułem wstępu, więc zapraszam do korzystania z całego forum
.
Oczywiście jeśli masz jakieś pytania, nie krępuj się zadawać pytań na pm.
Wujek Pizduś tylko tak groźnie z pozoru wygląda
.