Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Co do angielskiego Norba ma w przecież w opisie napisane - sprawdzenie ingame oraz ewentualna nauka podstawowych zwrotów angielskojęzycznych.

Kolego, Twój pomysł jest ok i nie mam nic przeciwko, więc dodam to do pierwszego posta - żeby było większe ogarnięcie wszystkie propozycje tam będą zamieszczone.

I tak, lepiej żeby chętni nie wiedzieli że to okres próbny. Dlaczego? Dlatego, żeby zobaczyć jacy naprawdę są, bo przez tydzień może udawać a potem chujnia.

Testowanie - wątpie że przejdzie Twój pomysł o dostojny Alladynie, ponieważ często może się po prostu zdarzyć, że nie będzie wielu chętnych do tego (z powodów np. pogrzebu ukochanego kota ). Więc - każdy może sobie testować, ale potem zdać z tego relację. Dokładną

Napisałem co nieco nowego w pierwszym poście moje bombulki, więc teraz gadać co do nowych pomysłów
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Originally Posted by Trewnek
Pomysł kolegi1010: Wszystko w aplikacji po angielsku, lecz dodatkowe, bardziej złożone informacje co do siebie - po Polsku.

Tak ma być. Spójrz na pierwszy post mój i wypowiedz się co do dwóch pytań nowych, jeśli możesz.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Panowie... Ujmę to tak:
Zaczęliście mieszać, pierdolić, grzebać, kombinować i przekręcać do góry nogami.
Ja nie będę się udzielał, dopóki to wszystko nie ustanie. Nie przyłożę ręki do tego, bo moim zdaniem, to wszystko za szybko. Przypomina bunt, a nie reformę.

Więc, jeśli chcecie mieszać - proszę bardzo, droga wolna.
Jeśli się powiedzie - gratuluję, ale nie mam z tym nic wspólnego.
Jeśli się spierdoli - jestem czysty.
Możecie nawet rozdać od nowa wszystkie rangi w klanie - ok, nie mam nic przeciwko.

I tak przy okazji: Widzę, że nie wszystkim podoba się to, w jaki sposób prowadzę rekrutację. Że ktoś odpada, bo nie podoba mi się aplikacja.
Tak, Rootek, chodzi mi o Ciebie. Pyszczysz na to, co robię, bo Ty 'Rekrutowałbyś trzy razy więcej polaków, w dwukrotnie krótszym czasie'. Nie wymagam żadnych honorów za to co robię. Odwalam tą robotę za nic. Za samą satysfakcję, że coś robię, że jestem pomocny. I robię to - kurwa - sumiennie i rzetelnie. Zgodnie z własnym sumieniem.

Jeśli się komuś nie podoba, proszę, niech mnie ktoś zastąpi. Nie widzę problemu. Ale niech to będzie decyzja większości. Ustąpię jeśli trzeba.

I wkurwia mnie, że ktoś nie robi nic, a sam krytykuje innych. Tak, prosto jest kogoś krytykować, za to, że się stara. Możecie wysyłać zaproszenie każdemu, kto napisze składnie kilka słów po polsku, ok. Ale czy ja zaglądam do RC i piszę tylko 'rejected', jeśli znajdę błąd w aplikacji? To jakieś pół godziny rozważania za i przeciw, a potem przelewania wyników tych przemyśleń w ścisłą, treściwą wypowiedź.

Dopóki nikt tego nie ogarnie, ZRZEKAM SIĘ STANOWISKA REKRUTANTA.

Kilka razy, jeszcze za czasów In-Ep'u, słyszałem, że gdyby nie ja, to klan rozleciałby się. Szczerze, nie mam zielonego pojęcia ile w tym prawdy. Ci którzy są tu od początku, może mogą to ocenić.
Ale tym razem nie przyłoże do tego ręki. Not this time.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Ja widzę sens w tym co napisał Norbert.
Ogólnie widzę sens tego 'buntu', bo to nie jest jakiś prawdziwy polityczny świat, żeby ustawa miała być podpisana po roku.
Wszystkie te zmiany, nazwane przez Ciebie pogardliwie "mieszaniem, pierdoleniem, kombinowaniem i przekręcaniem do góry nogami" są po to, żeby każdy się z nimi zgadzał. Bo to jest klan - wspólnota, niby głupiej gry online ale myślę, że zgoda to chyba najważniejsza rzecz. Nie jakaś jebana skuteczność, tylko to, żeby każdemu było fajnie i przyjemnie. A nasz klan trzyma się na tyle dobrze, że nie musisz znowu ratować nas przed rozlatywaniem się.

Rangi w klanie są już dawno temu poustawiane i nie rozumiem, czemu mielibyśmy je zmieniać. Każdemu odpowiadają, bo doszliśmy wspólnie w tej sprawie do porozumienia. Podążasz za moją myślą?

A na rekrutację już od dawna wiele osób się burzy i takie tam. Więc tak, widzę w tym sens i nie jest to według mnie pierdolenie o Szopenie...

Aha, jeszcze: już się zaczęło, a Ty nie przyłożyłeś nawet ręki... Wiemy o tym. Przynajmniej ja wiem, bo Twój opracowywany wyłącznie przez Ciebie nowy plan rekrutacji jakoś chyba nie ujrzy światła dziennego. A już dawno o tym wspominałeś ^

Jeżeli masz jednak jakieś pomysły, proszę, podziel się z nami. Chodzi o wspólne, zgodne działanie i dojście do porozumienia.

A co do Twojego stanowiska rekrutanta, myślę, że wspólne decydowanie przez wielu członków ToP-u nie będzie chyba tak strasznie gorsze, hm?
Co do mojego planu rekrutacji - jedna zmiana po głębszym przemyśleniu stwarza kolejne luki, a jak wiesz, jestem perfekcjonistą. To nie jest wbrew pozorom takie proste. Ale porzucam ten pomysł, widząc co się dzieje.

I szczerze? Nie pyszczę na zmiany, bo mogą być dobre. Ale za szybko, za dużo i przede wszystkim zbyt chaotycznie.

Więc mówię od razu, że nieszczególnie możecie na mnie liczyć, dopóki to się nie uspokoi.
Czekam na rezultaty. Wiem, że trochę pasożytuję, ale ten jeden raz chyba mogę...

A co do rekrutacji - róbcie co chcecie. I czekam na moment, w którym będę mógł powiedzieć: 'A nie mówiłem!' . Taki mały sarkazm z mojej strony.

I z innej beczki - zaczynam zastanawiać się na odejściem. Ale na razie nie bierzcie tego na poważnie, bo tylko tak rozważam. A powody to na razie tajemnica.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Wiem, że jesteś perfekcjonistą. No i właśnie domyślałem się, że podczas tworzenia tego planu borykasz się z różnymi błędami i tworzy się błędne koło.

Jest lekki chaos, bo każdy jak na razie się wypowiada i takie tam. To dopiero rozmowy wstępne, końcowy projekt prawdopodobnie będzie za jakieś 2 tygodnie... Albo i wcześniej. Nie jest to z dnia na dzień, a żebyś widział jak ogarniam zawartość swojej szafki... To dopiero chaos
Znalazłem nawet stringi (nie moje).
No dobra, koniec anegdotek. xd
Specjalnie zrobiłem oddzielny thread, żeby było bardziej przejrzyście. Nie wątpie, że niedługo wszystko będzie zrozumiałe.

Mam jak największą nadzieję, że nie będziesz musiał pisać "A nie mówiłem".

Skoro się zastanawiasz, to już jedną nogą stoisz na progu..

;<
Ja Ci tego nie odpuszczę z pewnością "pyszczku".
Psioczył na Twoją rekrutację będę nadal drogi pizdu, a to choćby dlatego, że Twój dawno temu zapowiedziany nowy system rekrutacji jakoś nie został pokazany, nawet żaden zarys, nie wiemy, co to ma być i jak to ma wyglądać. Ścisła treściwa wypowiedź? Możliwe. Nie wiem, czy czytałeś to, co napisałeś, ale ze swojej funkcji robisz coś ogromnego, coś niemal majestatycznego. Jakieś kompleksy? Wyglądasz mi na typ człowieka, który uważa, że tylko jego racje są właściwe. Nie będziesz przykładał ręki? Okej. Spoko. To Twoja brocha, więc się kurwa wysil i spróbuj nas przekonać konkretami, że nasze pomysły są do bani (chyba tak uważasz). Aaa... zrzekasz się stanowiska, no tak, najłatwiej, ludzie zaczynają narzekać to czas uciekać. ^^ Lajcik, do przewidzenia. I już nie podkreślaj tak tego, że dzięki Tobie ten klan nadal istnieje. Może i tak jest. Jednak wiesz, obnoszenie się z zasługami jest chyba gorsze, niż ich brak. I nie spinaj się, nie dodawaj sobie czegoś, czego nie napisałem. Nie narzekam na szybkość rekrutowania i ilość odrzuconych osób, więc daruj sobie takie teksty.

A na koniec straszysz odejściem? Hehe. Oklepane. Rób co chcesz. Nie przypadłeś mi do gustu to i płakał nie będę.\

@mały edit: W jednym poście piszesz, że nie robisz tego dla żadnych honorów zarazem na koniec podkreślając zasługi. Nie wiem czy świadomie, ale wyrastasz na hipokrytę.
Ach, ja nic nie robię? Szczerze, gdyby nie moje narzekanie nikt by nawet nie pomyślał o zmianach. Więc mimo bycia zwykłym memberem coś ruszyłem.

Ok, full.
Last edited by RootQe; Apr 12, 2012 at 07:00 AM.