Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Hmm... moim skromnym zdaniem ten system może się nie sprawdzić. Poniżej moje argumenty dlaczego zmieniam zdanie na 'neutralny'. Nie dotyczą samego systemu, ale mojego w nim miejsca :
Nie jestem w stanie obiektywnie ocenić człowieka po przeczytaniu jego aplikacji, a racji nie posiadania dostępu do gry, będzie to jedyna informacja, na której będę mógł bazować głosując w sprawie jego przyjęcia. Pisząc na forum posty można bardzo głęboko zastanowić się nad doborem słów, ale co innego komunikując się na żywo z innymi graczami. Faile zdarzają się zazwyczaj in-game, a skoro ja wcale nie gram, to żadnym sposobem nie jestem w stanie poznać aplikanta od tej strony. I właśnie z tych kilku błahych powodów- jeśli to możliwe - nie chcę mieć z rekrutacją nic wspólnego.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
A może pisać dwie wersje aplikacji? Polską i Angielską? Polska wiadomo będzie bardziej "rozbudowana", a jak angielska będzie składna to już by było ok...
Chyba lepiej zostawić wybór aplikantowi. Jeśli czuje się dobrze w angielskim to niech pisze, a jak nie to nie.
Polak powinien pisać po Polsku by inny Polak mógł go zrozumieć :P jak sami mówiliście nie każdy u nas zna ang skoro nie jest obowiązkowy i wymagany po co sobie utrudniać życie :P
Aplikant ma przekonać nas Polaków, nie Amerykańską komisje :P
Krótkie zdanie w podaniu czy zna język ang. moim zdaniem wystarczy

Czemu tylko ja tak uważam
Last edited by Alladyn; Apr 13, 2012 at 04:01 AM.
Tylko że to nie jest tibia, metin czy jakieś darmowe mmo z polskimi serwerami.
Serwer jest jeden, spotyka się ludzi od Malezji po RPA, lepiej ten angielski znać żeby chociaż wiedzieć kiedy jest się obrażanym. Poza tym, całe forum po ang, market, art, podstawowy ogar musi być. Sam polski można dopuścić przy wybitnych jednostkach, a że takich teraz nie ma to inna sprawa.
Amber assasin, biaaatch ^^
Ehh... Po to proszę o nr GG aby w razie czego można było się skontaktować. Warto wziąć pod uwagę, że często jestem niewidoczny. A jeśli "nowy" system rekrutacji zawiera poważne luki to bardzo proszę o wyliczenie ich. Okres próbny, rozmowa, aplikacja po polsku [w miarę rozwinięta], języki obce do "other skills" no i kontrola beltu jak i skilla. Zajebisty gracz na blue belcie? W takie czary mary już nie wierzę. Jak ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia to pisać, w sobotę ogarniam nową rekrutację i zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni : ) Swoje zasługi też mogę wyliczać i bla bla bla, ale nie mam zamiaru, chyba mam już jakiś kredyt zaufania : )

Piomen, jeśli się chce to każdą barierę da się obejść. Słówka typu buy/sell/fight/duel większość graczy ogarnęła już w wieku 7 lat grając na ps1, a nawet jeśli nie - nie stanowi to żadnego problemu, kwestia dni. Nikt nie karze wypowiadać się na forum w strefie anglojęzycznej.

Nie podoba sie? W CW jest wielu Polaków i rozmowy się toczą w języku angielskim. Na obecnych zasadach równie dobrze i my moglibyśmy porozumiewać się w tym języku, co stanowiło by fundament do bycia klonem wyżej wymienionego klanu, a tego nie chcemy.
Last edited by MrNorbert; Apr 13, 2012 at 04:42 AM.
ToP Leader
Yup, ale co z samą decyzją o przyjęciu? Rekrutant, lider i co-ldrs czy osoby zainteresowane, będące co najmniej fighterami (dla nowych przyda się nieco niższy rank)?