Toribash
Originally Posted by pizdu View Post
Sory, ale na śmierć zapomniałem wywalić temat aplikacja do klanu...
A na komentarze rekrutacji można zrobić oddzielny (nie przyklejony) temat.
Bo w recruitment center zrobi się zaraz syf, a to jedyny wątek po angielsku (invade thread nie liczę), więc "zagraniczniaki" po tym jednym temacie będą nas oceniać. Weźcie to z tej strony.

I w klanie znowu jest gaziu. Wysłałem mu zapa. Zabala odrzuciłem, bo nie umie przestrzegać reguł i wygląda jak apka by pisał z nudów. Sciechu też dostał zaproszenie (za najlepszą aplikację jaką widziałem w naszym klanie), ale na tygodniowy okres próbny. Zresztą, dla tego okresu próbnego dorzuciłem nową rangę (Znaczy edytowałem poprzednie, bo ranga colonel była pusta). To tak po łebkach wszystko, a offtopu mam z 6 stron do nadrobienia.
I cieszy mnie aktywność. W końcu (prawie) wszyscy piszą tyle, ile bym sobie życzył (Rales, ja ci kurwa się dowiem o czym masz pisać! ). Jednak official zamiast czasu chilloutu stał się mobilizacją (co mnie też wkurwiło (wiem, dziwne że ta sama rzecz mnie cieszy i drażni) - nie można było wcześniej ruszyć dupy, tylko czekać aż inni coś zrobią?). Mam tylko nadzieję, że ten klan tak szybko się nie wypali.

Miło mi to słyszeć i chciałbym przeprosić za chwilową nieaktywność, kilka spraw nagle spadło na moją głowę i czasu starczy tylko na czytanie forum, ale postaram się przejść test jak najszybciej.
Czuj się przyjęty. Ten tydzień masz żeby wykazać swoją forumową aktywność. Jeśli będziesz cały czas pisał, to za tydzień zostaniesz przeniesiony rangę wyżej.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Hmm... myślę że możemy zaakceptować ten sojusz. Wydają się dobrze zorganizowani i wg. Tylko w celach nie mają bycia oficjalnym klanem , doszukałem się tylko ToriClans ;P
Originally Posted by Skocik View Post
pizdu a jaka ja mam range ;p

Fighter (rank ) - They're came from the Hell. They're ToP, hard guys!
[/invade]

Hi miroke hope you win the WC
lol i was playing Black ops on my ps3 and realized i missed it

[/invade]
BlackDemon , Miroke losed in 5 round
----------------------------------------
To jak , akceptujemy sojusz z nimi ? I jak z tym ts'em ?
Last edited by kolega1010; Aug 20, 2011 at 12:29 PM.
Proponuję jeszcze troche czasu poczekać zanim ich zaakceptujemy, są jeszcze cholernie świeży i przyjmują tylko zaje***cie wysokie belty, myślę, że jadąc na takich wymaganiach mogą długo nie pożyć, ale mam nadzieję, że się mylę