Sory, ale na śmierć zapomniałem wywalić temat aplikacja do klanu...
A na komentarze rekrutacji można zrobić oddzielny (nie przyklejony) temat.
Bo w recruitment center zrobi się zaraz syf, a to jedyny wątek po angielsku (invade thread nie liczę), więc "zagraniczniaki" po tym jednym temacie będą nas oceniać. Weźcie to z tej strony.
I w klanie znowu jest gaziu. Wysłałem mu zapa. Zabala odrzuciłem, bo nie umie przestrzegać reguł i wygląda jak apka by pisał z nudów. Sciechu też dostał zaproszenie (za najlepszą aplikację jaką widziałem w naszym klanie), ale na tygodniowy okres próbny. Zresztą, dla tego okresu próbnego dorzuciłem nową rangę (Znaczy edytowałem poprzednie, bo ranga colonel była pusta). To tak po łebkach wszystko, a offtopu mam z 6 stron do nadrobienia.
I cieszy mnie aktywność. W końcu (prawie) wszyscy piszą tyle, ile bym sobie życzył (Rales, ja ci kurwa się dowiem o czym masz pisać! ). Jednak official zamiast czasu chilloutu stał się mobilizacją (co mnie też wkurwiło (wiem, dziwne że ta sama rzecz mnie cieszy i drażni) - nie można było wcześniej ruszyć dupy, tylko czekać aż inni coś zrobią?). Mam tylko nadzieję, że ten klan tak szybko się nie wypali.