Toribash
Macie dwa tygodnie na rozegranie dwóch meczy (do 5 zwycięstw każdy, nie powinno to zabrać dużo czasu) także powinniście się spokojnie wyrobić.
retired
Siemka sorka że tak późno.... Przeżyłem operacje, wszystko się powiodło. Walka skończona. Jako, że przestaje grać w Tb wszystkie moje itemki zostawiam wam do podziału i tc też. rozdziele to wszystko i wyślę wam jutro.
I tak mam za mało czasu teraz, żeby grać. Tb jakoś już mi się znudziło. Dajcie mnie do inactive, bo pewnie jeszcze wrócę do Tb... Po prostu potrzebuje przerwy
No to jak wrócisz do tb to napiszesz aplikację : p

A z jednego itemka możesz wysłać xd
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
No gratzy Demonzo :> Pozdro i wgl, a i zostań w tb albo chociaż zostaw konto i poczekaj, aż znowu najdzie Cię ochota... Myślę, że i tak większość ludzi wraca prędzej czy później '-' Ale żeby ochronić swój narcystyczny i egoistyczny wizerunek to napisze - Jak coś to wiesz kto przyjmie itemki :>

A co do evenciku to powodzenia wam tam i mam "nadzieje", że się spotkamy w finale lub coś w tym guście xD
I am A gitarguy