Toribash
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Propozycje na mody i inne takie
A więc piszcie tu wasze propozycje na temat modów i shaderów. Oczywiście bez przesady :P
Zrób jakiś parkour albo jakieś przeszkody na mod z deskorolką. Shadery, hm, widziałeś mod atmosphere?? Może z tym byś coś pokombinował albo zrobił jakieś środowisko w zwykłym modzie, np. fajting w klatce schodowej
ToP Leader
A ja walnę podsumowanko od ostatniego postu xD

Kmenek - taką typową klasyką nie ma co zajeżdżać, bo to zna każdy i pewnie każdy ma w głośnikach codzień, ja osobiście oczekuje jakichś "odkryć" (no dla mnie to jest odkrycie heh) jak Miroke i kawałek Sabatonu, bo to jest zaje*iste i tego nie znałem heh

PioMen - Kawałek jakoś mi nie podchodzi bez tego video... Z video wygląda powalająco, ale jakoś oddzielnie nie potrafię słuchać :/ Może dlatego, że drażni mnie osoba Mansona

I oczywiście co będę spamił

Last edited by Trewnek; Apr 22, 2012 at 08:38 AM.
WisiiMii, skoro schodzisz w Pink Floydów... Ciekawi mnie, czy idziesz dalej.
Czy słuchasz takiej klasyki progresywnego rocka jak np. Yes'u.
Przykład jednej z ich piosenek, z prawdopodobnie najlepszą linią gitary basowej w historii całego rocka:

I proszę, niech inni nie odbierają tego jak jakieś 'gówno' lub 'coś, czego nie da się słuchać'. Każdy ma swoje gusta, a kompozycje największych, oldshool'owych zespołów progrocka są pod względem melodycznym nie do przebicia - trzeba tylko umieć ich słuchać, co jest niestety niezbyt łatwe.

Ale jak już człowiek zagłębi się w ten nurt... To już chuj xd
Last edited by Trewnek; Apr 22, 2012 at 08:39 AM.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
[właśnie siedzie w koszulce Floydów na sobie heh ]
Próbowałem się zabrać za Yes, stargałem "The Yes album" i szlag mi kompa trafił zanim wgl coś z tego przesłuchałem :/ Drugiego podejścia jeszcze nie miałem, a płyta z kompa przepadła... Ale skoro warto to może się zbiorę i targnę jeszcze raz, jak możesz Trew to podaj najlepszą Twoim zdaniem płytkę Yes'u ;) Tak btw. od jakiego zespołu, odłamu muzyki, od czego zaczynaliście? Co was na początku zajarało najbardziej? Ja zacząłem od Dżemu, w zasadzie filmu "Skazany na Bluesa", potem ściągnąłem "Autsajdera", całą resztę i zacząłem kupować oryginały ^^ Mam prawie calutką dyskografię z Ryśkiem (brakuje dwóch "Najemnika" i "Wehikuł Czasu Spodek 92'") u siebie na półce, ale kasy na to poszło xD ...

No to walnę swojego faworyta Dżemowego:
Ja zacząłem od Led Zeppelin ;)
A potem wpadłem strasznie w The Doors... Praktycznie cały czas ich słuchałem. Następnie powolutku, coraz to kolejny zespół... Aha no i zacząłem słuchać tak w wieku 2 lat, bo ojciec na całe osiedle właśnie rock'a rozpierdalał xD

Jaką płytę polecam? Posłuchaj na początek "Classic Yes" - to z koncertu, za jednym zamachem wypierdolili tyle utworów bez żadnego błedu. Blisko niemożliwego. ;)
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek