Christmas Lottery
Obavezno! Tek onda ce jos ljudi da pristupi. Samo da znate, imacete onda dosta posla oko uredjivanja stranica itd. Tu nema cile-mile, mora da se radi svaki dan. prvo se zapitajte mozete li to da izgurate pa tek onda saljite pare i postajte oficijelni.
Pa nas trojca to mogu da izguraju.

Sto se toliko uredjuju stranice?

Samo dodajes clanove i saveznike i neprijatelje

I napravis thread u koji ces da ubacujes nepotrebne threadove.
Ok, onda, go for it!
Ej, kradem sestri ovaj usb stik modem tako da uvijek mogu ovako da se pojavim i van radnog vremena. Igare li vi u podne? Ja sam danas igrao wushu8 dosta vremena, ali nigdje vas.
Ozbiljno? A sta je onda ovo:
i ovo:
Istina ove texture se jos zovu i Right Triceps and Left Triceps, ali u shopu oni ih su stavili na slicicama Right i Left Arm. Kada odes u onaj moj direktorijum vidjeces da se texture zovu;
r_triceps.tga i l_triceps.tga.
Da li ti je ovo pomoglo?
xwala ,jbga nov sam ovo igram 2 nedelje pa jos ucim........i jel moze neko za dz ako ima vremena da mi uradi texture za head right:arm,hand a da dobro idu uz aqua??))
Bojane ja igram samo zbog drustva.

Nikad ne igram sam...

Ako ste u igri ljudi postujte i recite koliko cete otprilike da se zadrzite pa cu da vas nadjem ok?

EDIT: Ljudi ako cu da saljem ovu aplikaciju moramo da odredimo ko ce biti moderatori, moze da ih bude 3 najvise...

Nazalost ovo je demokratija, prva 2 cemo sigurno biti Boranija i ja. Ko ce biti treci?
Last edited by perica; Apr 18, 2010 at 11:40 PM.