Toribash
MINUTE!

Kontemplując nad Twoją indolencją polskiego języka, można skonstatować, że nie jesteś zdolny do używania naszej sławetnej mowy. Więc jesteśmy zmuszeni (niestety) do odrzucenia Twej aplikacji.

(:

W sumie całkiem ładnie się to tłumaczy na angielski xd
Last edited by Trewnek; Apr 12, 2012 at 12:06 AM.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Sure
Last edited by Miroke; Apr 12, 2012 at 02:36 AM.
Don't stand in my personal space. You will be kicked.
Survivors will be kicked again...
A na moje pytanie nikt mi odpowiedzieć nie łaska .. Czuję się ignorowany ... <foch> :|
I am a member of the clan Times of Panic
[ToP]
Supcio, może jeszcze z przytupem? Mam trzy siostry to się przyzwyczaiłem. ClanVid niedawno był i na pewno nie będzie następnego, dopóki Gaziu nie dostanie sporej paczki solidnych repków
Rocznica powstania klanu już za 3 dni. Proponuję jakiś event, albo chociaż postawienie serwera urodzinowego i zaproszenie CW [nasze relacje można określić jako przyjazne] jak i innych klanów do celebrowania tego świątka

Jakieś pomysły? [ I niech mi ktoś powie, że membersi nie mają nic do gadania : <]
ToP Leader
Miał być turniej, ale raczej nic z tego nie wyjdzie, więc lepiej serwer postawić. Przynajmniej kasa w banku zostanie
Hmm, to w niedzielę o której by wam pasowało zrobić serwer? Dzień przed u Wafli odpowiedniego posta dam. Proponuję popołudnie o 16
ToP Leader