Christmas Lottery
View Poll Results: Kto ma dzis odpasc??(z tych nie aktywnych)
Majti54
1 Votes / 4.76%
Mnichul
2 Votes / 9.52%
wiktorw2
2 Votes / 9.52%
Szok
5 Votes / 23.81%
kondzirex
2 Votes / 9.52%
kublwr
9 Votes / 42.86%
Voters: 21. You may not vote on this poll
View Poll Results

Co to jest? Wukong, nunu, voli czy malph? Wait. Uderzył w ziemię i ten koleś wyleciał w powietrze. Czyli jasne - Alistar :d. A tak serio to co to jest?
Originally Posted by Shar View Post
Ez to wg mnie najlepszy carry w całej grze (chociaż 3/4 ludzi nie umie nim grac). I bardzo przyjemna postac. Plus to też skillshoty. A Cait nie polecam. Trudna postać i trzeba naprawdę ogarniać żeby coś robić. Inaczej jesteś useless :<

what.
WHAT.

Ezem nie gram to nie oceniam ale cait to jest najprostszy AD carry w calej grze.
W sumie nie potrzeba miec mózgu żeby tym grać. Pierwsza pente wbiłem właśnie cait.
Ma escape mechanism, free wardy - trapy, q z kurweskim zasięgiem, ult mógłby być lepszy to fakt ale za to passywka i attack range to nadrabiają.
Stoisz w bushu i stamtąd lasthitujesz, wtedy co 3 atak to headshot, headshotami męczysz przeciwnika, free win.
retired
Originally Posted by Shar View Post
Co to jest? Wukong, nunu, voli czy malph? Wait. Uderzył w ziemię i ten koleś wyleciał w powietrze. Czyli jasne - Alistar :d. A tak serio to co to jest?

to jest nowy Malf a już niedługo demoniczny Alistar o to spojler :P
Dziwne... Ostatnio nie widzialem demo taniej niz za 50... Widocznie trafiles na zly dzień.

150k do wydania!
Kupuje praktycznie wszystko. Za misc płacę grosze, bo nie schodzi. Jointy trochę poniżej standardowych cen.
Szybka kasa (tylko mało) !
Biorę praktycznie od ręki.
Moja druga oferta jest ostateczna.
Więcej dostaniecie pewnie na markecie, ale tu jest wszystko od
ręki w jednym miejscu.
Na forum jestem praktycznie co godzinę.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Komixxy
Ty wsadzamy komixy przez nas zrobione

Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Paint for ever ,mojemu bratu ciotecznemu cos odwalilo i zrobił tem komix ;d za tydzień zrobie ,ja jakiś nowy
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010