Toribash
Posty z jednym obraźliwym wyrażeniem są jednak tutaj średnio miło widziane, buce, pedałofile itp.

To jak teraz te egzaminy w gimnazjum się pisze? Są rozszerzenia? Prawie jak matura :s
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Dla mnie rozszerzony angielski był łatwiejszy od podstaw xD
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
Originally Posted by Trewnek View Post
Ano matura, matura, kureska.
Zbliża się powoli, powolutku ;/

No ja bym raczej powiedział, że niestety szybkimi krokami :/
Ale spokojnie, jakoś to ogarniesz : )
Kto wiee... co przygotują na ten rok... Może będzie tak, że zerkniesz na arkusz i buzia sama się będzie uśmiechać : )
Czego Ci oczywiście życzę : )
Last edited by Maniek070; Apr 29, 2013 at 07:05 PM.
Nie tylko Ty jeden . Ja matura zo rok plus egzamin zawodowy (technik informatyk ze specjalizacją administracja i zarządzanie bazami danych). I na zdanie zawodowego trzeba mieć minimum 75%.
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!
Wasze siostry są tak płaskie, że wyglądają jak pizze.
DObra, Sucho jest, a teraz kurwa matura zaraz!!! tRZEBA duzo piwa zakupic!

@up: Ja w sumie tez egzamin zawodowy bede mial, ale tyle latwiej, ze gastronomia. Chociaz w praktycznym w ciul liczenia. x_o
Last edited by Lehto; Apr 30, 2013 at 06:40 PM.
Undetto
Originally Posted by pizdu View Post
Nie tylko Ty jeden . Ja matura zo rok plus egzamin zawodowy (technik informatyk ze specjalizacją administracja i zarządzanie bazami danych). I na zdanie zawodowego trzeba mieć minimum 75%.

No fakt, faktem, trzeba mieć sporo %, żeby to zaliczyć, aczkolwiek jak rozmawiam z osobami, które są już po takich egzaminach to wychodzi na to, że nie są one, aż tak trudne jak chociażby matura, bo zdawalność nie jest niska... Mi ciężko powiedzieć, ja tylko maturę zdawałem, bez takich dodatków : )