Christmas Lottery
Mańko, właściwie czemu Cię u nas w klanie nie ma?

Wybacz, ale tyle ludzi się przewinęło, że już nie pamiętam : )
ToP Leader
Po prostu kiedyś zniknąłem na długi czas, a z racji nieaktywności na forum takie osoby wylatywały z klanu, bynajmniej w okresie, kiedy mnie to spotkało... No, ale taka była kolej rzeczy i oczywiście odpowiednia postawa klanu, bo ktoś kto olewa swój team, powinien z niego wylecieć : ]
Nie przyszło ci do głowy, aby znów nas reprezentować? zgodnie z obecną polityką raczej wrzucamy graczy do rangi nieaktywnych zamiast kickać z klanu ; )
ToP Leader
Taa, mamy zbyt mało ludzi, aby ich wywalać za byle co. Popatrz na starsze klany, chociaż ponad połowa się nie odzywa od x czasu, nie wypada z klanu. I myślę, że to naturalne, zdrowe podejście. Toribash to TYLKO gra
ToP Leader
Oczywiście, że przyszło mi do głowy, od samego początku kiedy tutaj wróciłem, ale moja skromna osoba nie lubi się narzucać w dodatku po tym jak kiedyś zostawiłem klan i uciekłem na koniec świata... Yyy obecna polityka, chyba przypadnie mi do gustu : )
Jeżeli chodzi o mnie to jak najbardziej chcę Was reprezentować, ale chciałbym wiedzieć czy Wy chcecie takiego reprezentanta? Jeżeli tak to nie obrażę się zaproszeniem : )