Jako jeden z liderów tego klanu wypowiem się, że kompletnie jakoś nie wiem co o tym myśleć.
Skoro dla Ciebie tak bardzo zależy być w naszym klanie, który - nie oszukujmy się - jest dosyć zamkniętą grupą... No to hmmm... Mam ważne pytanie.
Po co tak naprawdę chcesz do nas się załapać? Jesteśmy oficjalnym, starym, jedynym polskim klanem. A Twój argument dołączenia do nas to respekt - w jakim sensie? Że co, że czujesz do naszego klanu ten respekt? No i bardzo dobrze, bo sporo tutaj przeszliśmy. Nie jesteśmy już raczej tacy otwarci na "nowych" jak kiedyś. Dla mnie "respekt" to żaden argument.
Moje zdanie jest takie.
Zapracuj sobie na to, byś zasłużył na dołączenie do nas. Cenimy siebie jako wspólnotę. Czym możesz nas przekonać? Wprowadź tutaj trochę życia, ściągnij paru innych Polaków. Bo brown/blue belt to dla mnie żaden poziom grania, szczerze mówiąc. Postaraj się bardziej niż samą aplikacją, bo sama aplikacja już raczej nas nie rusza (przynajmniej mnie). Wtedy będę 100% na tak.
Nie mam nic przeciwko, byś dał nam lekkiego kopa w dupę - przynajmniej na forum. Jak na razie bez [ToP] przed nickiem.
Last edited by Trewnek; Aug 21, 2015 at 11:57 PM.