Christmas Lottery
Eh przez jakieś 2 tyg nie będzie mnie za często na kompie, a o Tori mogę pomarzyć... Powód brak czasu spowodowany nauką i masą planów na najbliższy czas... Także przez dwa (około) tygodnie mnie nie będzie...
Czas: Tydzień
Powód: W tym tygodniu bd miał 5 konkursów kuratoryjnych, musze sie do nich sporo poduczyć, bo jak mi sie uda przejść to może nie bd musiał pisać egzaminu gimnazjalnego Tylko mi tu nawet nie próbujcie zdychać albo zaniedbywać offToPic, za tydzień chce widzieć 200 stron!
Wracam! Na razie tylko na forum, ale to się niedługo zmieni. Na razie chcę po prostu jak najwięcej czasu poświęcić dziewczynie.
Rekrutacja znów jest moja, aż żal patrzeć co tam się dzieje. Sprawę Root'a zostawiam wam, bo nie było mnie porzy niej od początku. Kurwa, SPAM, [PL] i jeszcze raz spam.
Może mi ktoś streścić ostatni miesiąc? Ważniejsze wydarzenia tylko.
Już niestety nie będę całodobowy :/
Zmieńcie mi opis ranku na jakiś stosowny
Nie wiem co się działo, ale obiecuję, że biorę was w obroty i już nie będzie lekko...
Co do Eventów, to na razie będą bez mojego udziału, ale zawszę mogę coś zorganizować i opiekę nad przebiegiem zostawić komuś innemu.
Jak aktywnie wrócę do gry, to wojna z eVo. Tripstone będzie mój ^^
A na chwilę obecną: WELCOME BACK! HONEY, I'M HOME!!!
Originally Posted by Tenar View Post
Wracam! Na razie tylko na forum, ale to się niedługo zmieni. Na razie chcę po prostu jak najwięcej czasu poświęcić dziewczynie.
Rekrutacja znów jest moja, aż żal patrzeć co tam się dzieje. Sprawę Root'a zostawiam wam, bo nie było mnie porzy niej od początku. Kurwa, SPAM, [PL] i jeszcze raz spam.
Może mi ktoś streścić ostatni miesiąc? Ważniejsze wydarzenia tylko.
Już niestety nie będę całodobowy :/
Zmieńcie mi opis ranku na jakiś stosowny
Nie wiem co się działo, ale obiecuję, że biorę was w obroty i już nie będzie lekko...
Co do Eventów, to na razie będą bez mojego udziału, ale zawszę mogę coś zorganizować i opiekę nad przebiegiem zostawić komuś innemu.
Jak aktywnie wrócę do gry, to wojna z eVo. Tripstone będzie mój ^^
A na chwilę obecną: WELCOME BACK! HONEY, I'M HOME!!!

1.W sumie on prawdopodobnie ponowi podanie przy stosownych umiejętnościach.
2.Ba, to nasza domena i licznik "pro'sostwa".
3. Hm, dużo CW, dużo przedupionych, coraz mniejsza aktywność.
4.Takiego ranka to akurat Trewnek ci dał, napisz tu albo PM jaki chcesz : )
5.No kuźwa, na to czekałem, ale mam nadzieję, iż nie skończy się na słowach.
6.Ostatnio zajmuje się tym Gaziu, ale tylko w formie CW. Innych eventów na razie nie ma.
7.Yo nygusie : )
ToP Leader
Kurde, sory panowie, ale na weekend jadę do dziewczyny. Nadrobię w poniedziałek.
I nie skończy się na słowach. Dlatego życzyłbym sobie moda.

Norbol: To nie jest koncert życzeń, mój przyjacielu :"D Musisz sie co-ldr popytać kto ci odda, bo max 3 może być. No i jak już mówiłem, passworda do mojego acc. Jak kiedyś odejdę/zrobię sobie przerwę/odrodzenie i powrót do klanu jako inny member to na pewno ty dostaniesz moda lub kolega. A zresztą myśleć mi się na razie nie chce ; ]
Last edited by MrNorbert; Nov 25, 2011 at 01:14 PM.
Welcome back ludziska! Na mnie w tej kwestii nie masz co liczyć Tenar, ale podpytaj Trewnka, może on jest mniej przyzwyczajony do modowania xD Ale sądzę, że odebranie któremuś z nas moda będzie tak samo proste i przyjemne jak wyrywanie kłów dorosłemu słoniowi
-----------------------
A gdzie Foxiu?
Last edited by Miroke; Nov 25, 2011 at 03:45 PM.
na razie nie mam smaka na tb niewiem czemu ;/ i niewiem ile to inactive bedzie trwalo D:
- Don't wake up the fallen. -
Nie szkodzi, membersów ci u nas dostatek, więc nie masz co się przejmować. Odsapnij i wróć po jakimś czasie, z doświadczenia wiem że to zazwyczaj pomaga
Z góry zapowiadam, że w piątek i sobotę mnie nie będzie. Powód: Wyjeżdżam do Augustowa na finał konkursu z projektu Mały Archimedes. Trzymcie za mnie kciuki