Toribash
Ja tam mogę w nieskończoność, z małymi przerwami na jedzenie, kibel, i zajmowanie się jakąś dziewczyną (na to już trochę dłuższa przerwa) :P
hehe, nie :P
Tak po prostu niestety wyszło że mnie wcięło, i tyle :/ też mi to nie pasi...
A dziewczynę miałem półtorej roku, cóż, było - minęło. Niestety.
Chyba kurwa na szczęście, w tym wieku.
Jak się ma około 20-15 lat związek to zbędny balast.
Really the cheapest items in the market. Check it http://forum.toribash.com/tori_marke...ername=Trewnek
Może, ale półtorej roku i tak robi swoje...

//lece spać...
Last edited by Soreu; Jul 19, 2013 at 02:00 AM.
Sen – stan czynnościowy ośrodkowego układu nerwowego, cyklicznie pojawiający się i przemijający w rytmie okołodobowym, podczas którego następuje zniesienie świadomości (z wyjątkiem świadomego snu) i bezruch. Sen charakteryzuje się ustępowaniem pod wpływem czynników zewnętrznych (zob. śpiączka).
Przeciwieństwem stanu snu jest stan czuwania. Granica pomiędzy tymi stanami jest płynna u zwierząt niższych (na przykład u żółwi).

Nie masz dziewczyny ?:P
Jest rozwiązanie ^_^

Masturbacja (inaczej: onanizm, ipsacja, samogwałt[1]) – zachowanie seksualne polegające na pobudzaniu własnych organów płciowych (penisa, sromu, pochwy), kończące się najczęściej orgazmem. Masturbacja u zwierząt została opisana u wielu gatunków, zarówno dzikich jak i udomowionych[2].
Masturbacja odbywa się bez udziału partnera lub przy jego wyłącznie biernym udziale. Istnieje pojęcie wzajemnej masturbacji, które dotyczy sytuacji z aktywnym udziałem partnera.

To są za mądre posty :P
Jakiego nicku na pewno nie wybierze żyd??? Gaziu
Made by Kolega1010
ipsacja hehehe, tego nie znalem.
ja nie musze tu przeklinac, lecz slac kurwy wzmacniam przekaz
bo jak okreslic kogos kto jest kurwa zamiast czlowieka ;O
Undetto
Cholera, chyba przez sen wylądowałem w alternatywnym wszechświecie... Gaz, i mądre - za mądre - posty, jezu, wróćcie lepiej do napierdalania już >.>

Lehto: O kim raczysz mówić?