No tak, nie ma to jak zignorować cały post i czepić się kilku pokazowych walk KK i kilku treningów które miałem. Jeszcze jakbym twierdził że całą wiedzę o Japonii 'nabyłem' na tych treningach, to k, ale takie obracanie kota ogonem jest po prostu śmieszne. Widzę że przy braku argumentacji uciekasz w personalne wycieczki n/t fajek i PCeta, cóż, może być mi jedynie żal.
Co do scorpowego linka, jakby twój angielski pozwalał Ci nie zrozumienie tekstu i poświęciłbyś te 10 min żeby go przeczytać, dowiedziałbyś że nie traktuję on o użyciu 'osu' w KS tylko o użyciu 'osu' ogólnie, z dużym ukierunkowaniem w kierunku szeroko pojętych sportów walki. Czepianie się strony to tak jak czepiania się powiedzmy portalu o VW Golfach że zamieścił ciekawy, poprawny artykuł o innym modelu. Bo jak to, przecież oni nie mają prawa pisać o, powiedzmy Passacie, to jest portal o Golfie i już!
Przy kolejnych próbach dyskredytacji mojej znajomości Japonii, polecam przeczytać mój poprzedni post, tak ze 3 razy aż zrozumiesz co tam napisałem.
Co do odwiedzania Japonii, nie byłem ale mam w planach. Cóż jednak z tych podróży, skoro tego nie można uznać za żaden argument. Byłem w Hiszpanii, Chorwacji i w innych krajach po kilka razy, odbyte podróże nie robią ze mnie eksperta w sprawie tych krajów w żaden sposób.
Last edited by Powas; Sep 12, 2012 at 05:01 PM.