Toribash
Ja proponuje dodać kilka osób z [-Shock] bo prawie wszyscy to ragequiter'rzy jedni więc tak głupio będzie jak ktoś ich jeszcze polubi
I am A gitarguy
Originally Posted by Heriusz View Post
Ja proponuje dodać kilka osób z [-Shock] bo prawie wszyscy to ragequiter'rzy jedni więc tak głupio będzie jak ktoś ich jeszcze polubi

oni nie są polakami
Podasz jakieś konkretne nicki? Nawet jak dopiszę klan, to nic z tego nie będzie kiedy już upadnie

ED: Ta, ale można dodać co by wiedzieć kogo unikać na serwerach. Szkoda grać np. turniej 500 tc, skoro jakaś ciota wyjdzie w finale.
ToP Leader
Jakby nie patrzeć to to ja nie wiem czy warto jednak się zajmować takimi noob'ami xD Osobiście to nawet nie mam siły żeby wszystkich po kolei reportować, a nawet jeśli chodzi o [-Shock] to nie mam żadnych dowodów więc tak musi spłynąć po wszystkich
I am A gitarguy
Hej, umm chcial bym dodac polaka na czarna liste ToPu, poniewaz caly czas mnie przezywal, grozil i takie tam, chcial dolaczyc do klanu Paranoia, ja tam bylem, caly czas to robil, tam byl inny polak ze mna, tak samo robil, teraz, on bedzie chcial mnie tutaj wstawic, a ja nie chce byc wrogami z top wiec pierwszy to robie.

Ten polak co ze mna byl to gracz Bojka, on moze to wszytko potwierdzic.
Last edited by Metriakon; Aug 29, 2012 at 02:39 AM.
Nom to prawda strasznie nas denerwował, na początku chciał dołączyć do paranoi ale wyszło że pokłócił się z liderem i zaczęli się wyzywać a potem zaczął spamować na czacie itp itd. zresztą sytuację opisał Metriakon.
A co nas to obchodzi?
Kurwa, bez przesady.
Dopóki sami się nie przekonamy, na własne oczy, nikt nie będzie dodany.
Bo wtedy to będzie droga do załatwiania prywatnych porachunków.
Poza tym, to czarna lista naszego klanu, więc jakim prawem ktoś się wpierdala w nasze sprawy?

Btw. Czy tylko mi jebie tu altem?
ToP Fighter!
Try to beat my MINIBASH CHALLENGE!